Гол 20-річного нападника допоміг Кременю не програти у гостях Ниві (відео)

У матчі 10 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги тернопільська Нива на своєму полі розійшлася миром із Кременем — 2:2. У гостей м’яч на рахунку 20-річного нападника Станіслава Сорокіна

Матч сусідів по турнірній таблиці сильнішого так і не виявив, хоч бій і вийшов результативним.

У Ниви матч розпочали два молоді захисники — 20-річний Андрій Зінь і 21-річний Семен Вовченко й три півзахисники — 20-річні Максим Проців і Роман Волохатий, 21-річний Андрій Малащук. На заміну виходили два нападники — 19-річний Мирон Бідний та 20-річний Андрій Різник.

У Кременя з перших хвилин вийшли 20-річні нападники Денис Галата та Станіслав Сорокін.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гра видалася нервовою, з великою кількістю боротьби, повідомляє fckremen.com. Моменти мав Євген Мурашов та Проців з команди суперників. Вже у компенсований арбітром час Кремінь відзначився голом у роздягальню. Станіслав Сорокін зі штрафного майстерно поклав м’яч у ворота — 0:1. Це був його 4-й гол у нинішньому чемпіонаті.

На початку другого тайму господарі швидко зрівняли рахунок: Ігор Гатала після подачі з кутового завдав сильного удару по воротах Кременя — 1:1.

Кремінь одразу кинувся відіграватися. Луїс Фернандо, який вийшов на заміну, з ювелірною точністю з лінії прострелив у дальню дев’ятку воріт — 2:1. Проте господарям за кілька хвилин вдалося відновити паритет в матчі. Сергій Кисленко після скидання Олександра Демченка пробив у дальній кут воріт — 2:2.

Кременчужани намагалися вирвати перемогу, проте у компенсований арбітром час голкіпер Механів у неймовірному сейві відбив удар від гостей.

Чемпіонат України. Перша ліга. 10 тур              

Нива Т — Кремінь — 2:2

Голи: Гатала (52), Кисленко (81) — Сорокін (45+1), Луїз (59).

Нива: Механів — Хруставка, Зінь, Вовченко, Дворовенко, Демченко, Волохатий, Малащук (Гатала 46), Д. Скакун (Кохман 85), Кисленко (Бідний 89), Проців (Різник 58).

Кремінь: Данкович — Бичков, Зубков, Головко, Чеботаєв, Жонатан (Норенков 46), Геловані, Брюхов, Мурашов (Куліш 46), Галата (Луїз 46), Сорокін.

Після нічиєї турнірне становище колективів не змінилося — обоє перебувають у середині турнірної таблиці: Кремінь — 9-й, Нива — десята.

Додому Нива підписала молодого вихованця тернопільського футболу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.