19-річний воротар Шахтаря Трубін: немає ударів, які неможливо відбити (відео)

У переддень матчу з Інтером голкіпер Шахтаря Антатолій Трубін поділився враженнями від дебюту у Лізі чемпіонів проти Реалу (3:2). Юний воротар переконаний, що йому ще треба багато працювати, аби грати без помилок

19-річний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін поділився враженнями від свого дебютного матчу в Лізі чемпіонів проти Реала (3:2).

Молодий воротар гірників оцінив свою гру в різних епізодах і вважає, що ще потрібно багато працювати над усуненням помилок: «Немає таких ударів, які неможливо відбити. У моменті з ударом Модріча можна було по-іншому діяти, хоча б спробувати зробити стрибок. Я потім переглянув відео: було велике скупчення гравців і я не бачив сам момент удару. Потрібно було хоча б спробувати.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Яку дав би собі оцінку? Перший тайм дуже добре діяв, вся команда добре грала. Кілька раз на виходах зіграв. За весь матч поставив би собі оцінку 6 з 10, тому що були помилки на виходах в кінці, промахнувся по м’ячу. Були помилки в передачах також.

Пятов після гри сказав, що найголовніше впевненість. У грі з Реалом дуже важлива гра ногами. Сказав, що потрібно було зіграти по-іншому в моменті з першим голом. У Ракицького був такий удар, Тайсон або Майкон можуть так пробити.

На Мадрид! Фото shakhtar.com.

Важко було хлопцям, які перехворіли. Вони зараз заново починають набирати форму, у них ситуація як на зборах. Плюс деякі психологічно не відійшли від цього. Поступово і хлопці самі відчують, коли наберуть форму, і тренерський штаб зрозуміє, коли їх ставити. Сам розумію, що все круто і приємно, але попереду ще багато роботи. Знаю свої слабкі сторони і помилки, якщо зупинитися — то так і залишишся на цьому рівні.

Момент з ударом в аут? Подумав, що краще вибити м’яча в аут, ніж вибити вперед і обрізатися. Розбирав той момент, тренер сказав, що потрібно було зіграти надійно, там суперник вже накривав мене. Не можу сказати, що в кінці гри знав, що в моменті з третім голи Реала був офсайд. Просто чекав рішення судді. Коли все в динаміці, я не встиг помітити, вийшла лінія чи ні. Добре, що так все закінчилося», — зазначив Анатолій Трубін в коментарі програмі Профутбол.

Той самий ВАР. Фото shakhtar.com.

У нинішньому сезоні Трубін зіграв в шести матчах Шахтаря у всіх турнірах і пропустив вісім м’ячів.

У другому турі Ліги чемпіонів гірники зустрінуться з Інтером в Києві. Матч відбудеться сьогодні, 27 жовтня, початок о 19:55.

Бий своїх Marca відзначила трьох молодих гравців Шахтаря й принизила зірок Реалу



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.