Marca відзначила трьох молодих гравців Шахтаря й принизила зірок Реалу

Авторитетне іспанське видання Marca оцінило дії гравців Реалу та Шахтаря у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів. Відзначимо, що найкращими гравцями у складі Шахтаря стали: 20-річні півзахисники Тете та Маркос Антоніо, а також 21-річний півзахисник Манор Соломон. Нагадаємо, що гра завершилася перемогою гірників — 3:2

Видання Marca виставило оцінки гравцям матчу Реал — Шахтар. Традиційно вони подані у вигляді зірок.

Гра Рафаеля Варана, Мілітао, Марсело, Луки Йовіча і 19-річного Родріго була наскільки поганою, що видання не поставило цим гравцям жодної зірки. Гравці Шахтаря 18-річний Георгій Судаков (86 хвилина), 20-річний Вітао (90+1) і 18-річний Богдан В’юнник (90+3) просто не встигли напрацювати на оцінку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

По одній зірці отримали двоє гравців Шахтаря — 19-річний Анатолій Трубін і Дентіньо. Серед футболістів Реала таких семеро: Ферлан Менді, Каземіро, Федеріко Вальверде, Тоні Кроос, Марко Асенсіо, 20-річний Вінісіус Жуніор і Карім Бензема.

Лише двоє виконавців мадридців отримали вищі для їх команди в цій грі дві зірки — Тібо Куртуа і Лука Модріч. У Шахтаря таку оцінку отримали 21-річний Додо, Давид Хочолава, 21-річний Валерій Бондар, 21-річний Віктор Корнієнко, Майкон і Марлос.

А ось найкращими футболістами матчу, на думку Marca, стали 20-річний Маркос Антоніо, 20-річний Тете і 21-річний Манор Соломон — їм поставили по три зірки.

Відзначили Динамівець Супряга — серед топ-талантів Ліги чемпіонів

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.