Чудеса у Кастилії. Чемпіон України показав Європі шикарні резерви

У матчі 1-го туру групи В ліги чемпіонів зустрічалися мадридський Реал та донецький Шахтар. Гра пройшла у Мадриді, на стадіоні Альфредо Ді Стефано і завершилася перемогою Шахтаря — 3:2. За Шахтар забивали 21-річний Манор Соломон та 20-річний Тете. У склада Реалу відзначився 20-річний Вінісіус Жуніор

Зінедін Зідан довірив місце у старті 19-річному нападнику Родріго. У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Андрій Лунін, 20-річний голкіпер Дієго Альтубе та 20-річний півзахисник Вінісіус Жуніор.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Додо, 21-річного захисника Віктора Корнієнка, 21-річного захисника Валерія Бондаря, 20-річного півзахисника Маркоса Антоніо, 20-річного півзахисника Тете та 21-річного півзахисника Манора Соломона.

У запасі залишалися: 17-річний захисник Марк Мампассі, 20-річний захисник Вітао, 21-річний Сіпріано, 18-річний Георгій Судаков, 17-річний півзахисник Денис Шостак, 18-річний нападник Данило Гончарук та 18-річний нападник Богдан В’юнник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

З перших хвилин господарі на правах фаворита матчу взяли м’яч під свій контроль. На 8-й хвилині попередження за грубу гру отримав Корнієнко. На 14-й хвилині Марлос не реалізував вихід один на один. Чудова атака у виконанні гірників і перша гольова нагода у матчі. Після стартового натиску Реалу гра вирівнялася. Молодь Шахтаря виглядає впевнено на фоні іменитого суперника. На 29-й хвилині після блискучого сольного проходу Корнієнка відзначився Тете — 0:1. На 33-й хвилині Варан зрізає м’яча у власні ворота — 0:2. На 42-й хвилині після передачі п’ятою Тете відзначився Соломон — 3:0. Фантастичний перший тайм для української команди: він завершується сенсаційною розгромною перемогою Шахтаря.

На 54-й хвилині Модріч ударом з далекої відстані скорочує відставання у рахунку — 1:3. Активність господарів принесла свої плоди. На 56-й хвилині з вигідної позиції не влучив у ворота Тете. На 59-й хвилині у гру увійшов Вінісіус Жуніор, який своїм першим дотиком до м’яча відправляє м’яча у сітку — 2:3. На 64-й хвилині Тете не реалізовує вихід один на один. Шахтар у другому таймі займається марнотратством. На 83-й хвилині попередження отримав Валерій Бондар. На 86-й хвилині на полі з’явився 18-річний Георгій Судаков. Дебют для молодого півзахисника за Шахтар. На 90+2 хвилині у гру увійшов Вітао. Дебют для бразильця у Лізі чемпіонів. На 90+2 хвилині Вальверде забиває, але через активний офсайд у Вінісіуса гол відмінили після перегляду VAR. НА 90+3 хвилині на полі з’явився В’юнник. Перша гра для молодого нападника за Шахтар.

У підсумку, матч завершився сенсаційною перемогою Шахтаря — 3:2.

Нагадаємо, що до  Мадриду не поїхали основні гравці Шахтаря: Тайсон, Матвієнко, Коваленко, Степаненко, Кривцов, а Андрій Пятов залишився у запасі. Проте, молодь гірників зіграла фантастично і перевершила навіть найбільш оптимістичні сподівання.

Реал — Шахтар — 2:3

Голи: Модріч (54), Вінісіус Жуніор (59) — Тете (29), Варан (автогол, 33), Соломон (42).

Реал (4-3-3): Куртуа — Менді, Мілітао, Варан, Марсело — Модріч (Кроос, 70), Каземіро, Вальверде — Родріго (Бензема, 46), Йовіч (Вінісіус, 59), Асенсіо.

Шахтар (4-2-3-1): Трубін — Корнієнко, Бондар, Хочолава, Додо — Майкон, Марлос — Соломон (Вітао, 90+2), Маркос Антоніо (В’юнник, 90+3), Тете — Дентіньо (Судаков, 86).

Стремительный взлет: 18-летний защитник сборной Украины признан лучшим игроком страны

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.