Дебютні м’ячі Хаверца за Челсі: відразу три (відео)

У матчі третього раунду Кубка англійської ліги зустрічалися Челсі та Барнслі. Матч завершився розгромною перемогою лондонців — 6:0. Відзначимо, що три м’ячі у свій актив записав 21-річний Кай Хаверц

Лондонський Челсі в матчі 3-го раунду Кубка Ліги вдома легко переміг клуб Чемпіоншипа Барнслі 6:0. Значиму роль в перемозі команди Френка Лампарда зіграв новачок 20-річний Кай Хаверц, який вийшов у старті і відзначився  хет-триком.  Це дебютні м’ячі для Хаверца у складі синіх.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Челсі не залишили шансів супернику, незважаючи на гру напіврезервним складом. Рахунок відкрив Таммі Абрахам, обікравши захисника на підступах до штрафної  очна дуель з голкіпером завершилася на користь форварда збірної Англії. Далі Кай Хаверц реалізував і свій вихід один на один з воротарем.

А на старті другої половини Челсі забив ще двічі: Росс Барклі потужно пробив лівою в кут після чергової втрати м’яча поблизу штрафної зони, а той же Хаверц реалізував свій момент після елегантного пасу п’ятою від Абрахама. На 65-й хвилині німецький маг оформив хет-трик  він вискочив на побачення з Коллінзом і переграв того в ближньому бою. Добив червоних Олів’є Жиру, замкнувши головою фланговий навіс.

Челсі — Барнслі — 6:0

Голи: Абрахам (19), Хаверц (28, 55, 65), Барклі (49), Жиру (83).

Челсі (4-3-3): Кабальєро Аспілікуета, Томорі, Сілва (Зума), Емерсон, Барклі, Ковачич, Маунт, Хаверц (Чилуел), Абрахам (Жиру), Хадсон-Одоі.

Оригинально Мартинелли: «Идею празднования гола в ворота Челси подсказала мама»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.