Снайпер Сітчінава відбирає очки в учасника Ліги Європи

У матчі третього туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Інгулець та Десна. Гра пройшла у Кропивницькому, на стадіоні Зірка. Відзначаємо появу у стартовому складі Десни 21-річного захисника Юхима Коноплі. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Сергій Лавриненко не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний воротар Артем Малиш та 20-річний нападник Оскар Мкомола.

Олександр Рябоконь довірив місце у старті Десни 21-річному захиснику Юхиму Коноплі. У резерві залишився 20-річний нападник Ілля Шевцов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі було багато боротьби, порушень правил, але обмаль конструктиву. Команди не могли знайти свою гру попереду, припускалися помилок в простих ситуаціях. Єдиний момент у таймі створили господарі, але Сітчінава ударом через себе не влучив у ворота. На 44-й хвилині попередження за симуляцію отримав Юхим Конопля.

На 49-й хвилині гості відкривають рахунок у матчі. Після подачі кутового з лівого флангу і пасу Будківського Гітченко заніс м’яча у ворота — 0:1.

На 57-й хвилині Інгулець зрівнює рахунок. Потужний удар з-за меж штрафної вдався другому снайперу минулого чемпіонату Першої ліги (17 голів) Сітчінаві — 1:1. У другій половині зустрічі команди відразу взялися за справу.

На 62-й хвилині все той же Сітчінава влучив у стійку. На 72-й хвилині у гру увійшов Мкомола, а на 79-й — Шевцов.  Проте, заміни не вплинули на перебіг матчу і команди більше не забивали — 1:1. Після трьох турів у Десни п’ять очок, в Інгульця — два.

Інгулець — Десна — 1:1

Голи: Сітчінава (57) — Гітченко (49).

Інгулець: Кринський — Запорожець, Балан, Коваленко (Мкомола, 72), Кучеренко, Синьогуб, Ковальов, Лупашко, Павлов, Щедрий (Бартуловіч, 83), Сітчінава (Мішуренко, 86).

Десна: Паст — Єрмаков, Огіря, Калітвінцев, Хльобас (Домбровський, 46), Гітченко, Тотовицький, Гуцуляк (Шевцов, 79), Конопля, Западня (Картушов, 46), Дегтярьов (Будківський, 46).

Чемпіонат U-21 Інгулець забив перший гол, та набрати очок не поміг навіть Мішуренко (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.