Інгулець забив перший гол у чемпіонаті U-21, та набрати очок не поміг навіть Мішуренко (відео)

У матчі 3-го туру чемпіонату U-21 зустрічалися сьогодні Інгулець та Десна. Обоє турнірних очок у новому сезоні ще не брали, тож билися запекло, а три пункти дісталися чернігівцям — 2:1

Програвши у двох стартових турах майстернішим Зорі та Динамо, чернігівська молодіжка сьогодні зійшлася у двобої з новачком чемпіонату U-21. Свій перший матч в еліті Інгулець без варіантів програв у минулому турі Ворсклі на її полі, тож сьогодні, у першому домашньому матчі, прагнув показати, що не має наміру бути хлопчиком для биття.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На підмогу були викликані досвідчені люди з першої команди — Фатєєв, Козак — на чолі з 31-річним нападником Олександром Мішуренком. Цікаво, що поряд з ветераном грав і хавбек Ігор Каварма, якому нині лишень 17 років. Також вийшов у старті 21-річний Михайло Плохотнюк, що дебютував минулого туру в чемпіонаті УПЛ.

Господарі навіть повели у рахунку, забивши з пенальті. Та ще до перерви чернігівці відігралися, майстерно виконавши дальній штрафний. У другому ж таймі одна з атак Десни знову увінчалася голом: красиво, головою. Він і став переможним.

Інгулець U-21 — Десна U-21 — 1:2

Голи: Олександр Мішуренко (18, пенальті) — Євгеній Белич (28), Вадим Ветоха (52).

Інгулець U-21: Малиш — Фатєєв (Сметанін, 46), Доценко, Низький, Квасний (Смоляков, 46), Каварма, Донцов, Левчук, Плохотнюк (Борисов, 27), Козак (Жилінський, 46), Мішуренко (Савченко, 46).

Тренер: Ігор Хоменко.

Десна U-21: Караващенко — Рассоха, Слотюк, Давиденко, Самойленко, Ветоха (Демяненко, 54), Белич, Заворотний, Бабор (Кожем’яченко, 54; Кібальник, 69), Остапенко (Мироніч, 84), Бакун (Чайка, 54).

Тренер: Олександр Дацюк.

Чемпіонат U-21: Рух зіграє перший матч в еліті, у гру повертається Шахтар

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.