Рух із голом Русина набирає перше очко у чемпіонаті U-21 (відео)

У матчі третього туру молодіжного чемпіонату України зустрічалися Рух та Колос. Гра проходила на стадіоні ім. Богдана Маркевича, у Винниках. Відзначимо, що це перша гра для Руху у новому сезоні. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. За Колос забив 19-річний півзахисник Мамаду Данфа

Львівський Рух перші два тури пропускав, тому лише грою з Колосом підопічні Олексія Годіна стартують на новому для себе рівні. Відзначимо, що для Олексія Годіна це також перший матч на чолі своєї нової команди. Спеціаліст лише декілька днів тому очолив колектив.

Що стосується Колоса, то ковалівці у першому турі розгромно поступилися Шахтарю, а минулого тижня зіграли безгольову нічию зі Львовом. Можна було не сумніватися, що ковалівський колектив приїхав на гру з Рухом з бажанням забити свої перші м’ячі у сезоні і здобути максимальний результат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Та на 26-й хвилині саме гравці Руху забивають дебютний м’яч в чемпіонаті України U-21. Ростислав Русин в дотик відправляє м’яча у верхній кут воріт Колоса — 1:0. Надзвичайно ефектний гол. На 36-й хвилині гості зрівнюють рахунок. 19-річний півзахисник Мамаду Данфа реалізовує вихід один на один. 1:1. Дебютний м’яч для Колоса у сезоні.

У другій половині зустрічі команди не забивали. У підсумку, львівський Рух здобуває заліковий пункт у своєму дебютному матчі. Для Колоса це друга поспіль нічия у сезоні.

Рух U-21 — Колос U-21 — 1:1

Голи: Ростислав Русин (26) — Мамаду Данфа (36).

Рух U-21: Бабічин — Глібко, Ясніцький, Лень, Бойчук, Калюжний, Литвиненко, Русин (Волков, 62), Рудюк, Овчаренко, Козловський (Непейпієв, 65).

Тренер: Олексій Годін.

Колос U-21: Денега — Коваленко, Марчук, Литвинов, Урсолов, Цикало (Соловйов, 65), Шамич (Сахно, 81), Данфа (Олійник, 46), Мораренко, Сенько (Салабай, 81), Коваль.

Тренер: Владислав Савчук.

З почином! Команда Інгульця здобуває першу перемогу у змаганнях УПЛ

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.