Ліга Європи: у Салоніках заКОЛОСилося, українці забили Хуліану двічі

У матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи зустрічалися грецький Аріс та український Колос. Гра пройшла в Салоніках, на стадіоні Клеантіс Вікелідіс. Матч завершився перемогою Колоса — 2:1

Тренерський штаб Аріса з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися 19-річні захисники Петрос Багаліаніс та Панайотіс Сенгкіергіс.

Руслан Костишин довірив місце у старті 22-річному півзахиснику Євгенію Смирному.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі з боку обох команд було багато прагматизму і обмаль гольових нагод. Гравці Арісу більше контролювали м’яча, але саме ковалівці створили два найнебезпечніших моменти у таймі. Спочатку Зозуля з вигідної позиції не влучив по м’ячу, а на 33-й хвилині метрів з п’яти Смирний прицільно пробивав головою, але Хуліан парирував удар хавбека Колоса. У підсумку, перша половина зустрічі завершилася нульовою нічиєю.

На 47-й хвилині українці відкривають рахунок. Після подачі зі штрафного Євген Новак головою відправляє м’яча у сітку. 0:1 На 55-й хвилині Бруно Гама красивим ударом у верхній кут зрівнює рахунок — 1:1. Дуже швидко пропускають українці, проте варто зазначити, що грецький колектив своєю активністю заслужив на забитий м’яч.

На 62-й хвилині ковалівці знову виходить уперед. М’яч у свій актив записав Денис Антюх. Надзвичайно результативний початок тайму. У підсумку, Колос святкує історичну дебютну перемогу в Лізі Європи — 2:1. У наступному раунді кваліфікації Колос зіграє з хорватською Рієкою.

Ліга Європи

Аріс — Колос — 1:2

Голи: Бруно Гама — Новак (50), Антюх (62).

Аріс (4-2-3:1): Хуліан — Лукас Саша (Манчіні, 78), Рос, Датковіч, Ганя (Манос, 69), Джего, Матілья, Фетфацидіс, Бертольо, Бруно Гама, Лопес.

Колос (5-4-1): Волинець — Ємець, Новак, Петров, Гавриш, Зозуля (Морозко, 50), Антюх, Задоя, Богданов, Смирний (Костишин, 88), Лисенко (Селезньов, 65).

Ліга чемпіонів: Динамо з голом Шапаренка виходить у плей-офф

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.