Феліш, Фаті, Торрес, Доку й Упамекано: дебютні голи молодих талантів за свої збірні (відео)

У вересневих матчах Ліги націй здорово погуляли гравці, які входять до реєстру Золотого Таланту. Нагадаємо, що 17-річний Ансумане Фаті та 20-річний Ферран Торрес забивали збірній України

Матчі першого в цьому році «ігрового вікна» для європейських збірних завершені. У Лізі націй наставники «топових» національних команд задіяли чимало новачків. Також деякі гравці відкрили рахунок своїм голам на такому рівні, відзначає сайт zbirna.com.

Жоау Феліш (Португалія)

Група А3. Португалія — Хорватія — 4:1

20-річний нападник іспанського Атлетико Жоау Феліш у матчі проти збірної Хорватії забив свій перший м’яч за національну збірну Португалії. Таким чином, молодому форварду знадобилося шість матчів для свого дебютного м’яча за збірну.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ансу Фаті, Ферран Торрес (Іспанія)

Група А4. Іспанія — Україна — 4:0

Для обох хлопців це був дебютний збір з національною збірною. Перші два голи у матчі з Україною оформив Серхіо Рамос, після чого більярдним ударом забив 17-річний Фаті. Форвард Барселони у віці 17 років і 10 місяців став наймолодшим бомбардиром збірної Іспанії в історії. 20-річний Торрес, який влітку перейшов із Валенсії в англійський Манчестер Сіті, вийшов на заміну і також додав свій внесок у розгром.

Дайо Упамекано (Франція)

Група А3. Франція — Хорватія — 4:2

21-річний захисник Лейпцига Дайо Упамекано провів дебютний збір з національною збірною Франції і відразу забив. Після кутового центрбек встановив на табло результат 3:2 на користь Франції у матчі з Хорватією.

Джеремі Доку (Бельгія)

Група А2. Бельгія — Ісландія — 5: 1

Червоні дияволи без проблем обіграли сіверян, а остаточний рахунок на табло встановив 18-річний Доку, який відіграв уесь матч на лівому фланзі атаки. Перед цим у поєдинку з датчанами юний футболіст Андерлехта дебютував за збірну.

Вундеркінд Забив Україні та відразу — в історію

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.