Іспанія з голами Фаті та Торреса громить Україну

У матчі другого туру Ліги націй зустрічалися Іспанія та Україна. Гра проходила в Мадриді, на стадіоні Альфредо Ді Стефано. Матч завершився розгромною перемогою збірної Іспанії — 4:0. Свої дебютні м’ячі за збірну забили Ансу Фаті та Ферран Торрес

Луїс Енріке довірив місце у старті 17-річному нападнику Ансумане Фаті. У запасі залишилися: 20-річний нападник Ферран Торрес та 19-річний захисник Ерік Гарсія.

Андрій Шевченко з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Андрій Лунін та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вже на 2-й хвилині збірна Іспанія заробляє право на пенальті: Кривцов у власній штрафній збив Ансу Фаті. Серхіо Рамос переграв Андрія Пятова. Наш воротар дотягнувся до м’яча, але не зміг парирувати удар капітана збірної Іспанії. 1:0 На перших хвилинах іспанці контролюють гру, у підопічних Шевченка нічого не виходить.

На 18-й хвилині міг забивати Морено, але пробив повз ворота, а на 23-й хвилині після небезпечного удару Фаті м’яч розминувся зі стійкою. На 26-й хвилині Фаті пробивав через себе, але його удар заблокував Матвієнко. На 29-й хвилині після навісу Ольмо Рамос головою відправив м’яча у сітку. 2:0. На 32-й хвилині Фаті з-за меж штрафної забиває свій дебютний м’яч за збірну. 3:0.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Українці не можуть знайти свою гру. На 61-й хвилині у гру увійшов Ерік Гарсія. Іспанці більше награли на четвертий м’яч, ніж українці на гол престижу. На 74-й хвилині у гру увійшов Ферран Торрес. На 77-й хвилині м’яч після удару Оскара влучив у поперечину. На 84-й хвилині відзначився Ферран Торрес.

Ліга націй. 2 тур

Іспанія — Україна — 4:0

Голи: Рамос (3, пенальті, 29), Фаті (32), Торрес(84).

Іспанія(4-4-2): Де Хеа — Навас, Рамос (Гарсія, 61), Пау Торрес, Регілон — Ольмо, Родрі (Оскар, 69), Алькантара, Меріно — Фаті, Морено (Торрес, 74).

Україна (4-2-3-1): Пятов — Михайліченко, Кривцов, Матвієнко, Тимчик — Харатін (Сидорчук, 63), Маліновський — Яремчук, Зінченко, Ярмоленко (Коваленко, 79) — Марлос (Циганков, 56).

У Іспанії після двох матчів чотири очка, в України — три.

Еліт-ліга ДЮФЛУ (U-17): Динамо й Шахтар старт пропустили, Карпати програли обома командами

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.