Ліга чемпіонів: Динамо з голом Шапаренка виходить у плей-офф

У матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зустрічалися київське Динамо та нідерландський АЗ. Відзначаємо появу у старті команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту і  дебют у Лізі чемпіонів 18-річного захисника Динамо Іллі Забарного. Матч завершився перемогою Динамо — 2:0. Забитий м'яч у свій актив записав 21-річний Микола Шапаренко

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Віталія Миколенка, 18-річного захисника Іллю Забарного, 21-річного півзахисника Миколу Шапаренка та 20-річного нападника Владислава Супрягу. У запасі залишалися: 20-річний захисник Олександр Сирота та 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв.

Арне Слот довірив місце у старті: 20-річному захиснику Оуену Вейндалу, 19-річному нападнику Майрону Боаду та 21-річному нападнику Келвіну Стенгсу. У запасі залишився 20-річний захисник Юкінарі Сугавара.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На перших хвилинах команди приглядалися одна до одної. Гра проходила за спокійного темпу. Гості більше контролюють гру, динамівці обрали обережну тактику. Характер гри у першому таймі так і не змінився.

Перший тайм завершується нульовою нічиєю. Гравці АЗ виглядали активніше, у динамівців помітний великий відсоток браку у простих ситуаціях. Одного разу гості навіть забили, але перед тим м'яч вийшов за межі поля.

На 48-й хвилині дуже небезпечно пробивав Стенгс, але повз ворота. На 49-й хвилині після передачі Буяльського забиває Родрігес — 1:0. Першу нагоду у матчі реалізовує Динамо. На 60-й хвилині чудовий момент не реалізував Супряга. Кияни у другому таймі виглядають цікавіше.  На 79-й хвилині у гру увійшов Сугавара. В АЗ у другому таймі були відчутні проблеми у нападі.

На 86-й хвилині після помилки голкіпера у порожні ворота забиває Микола Шапаренко — 2:0. На 88-й хвилині м'яч двічі влучив у поперечину воріт Бущана. На 90+1 хвилині у гру увійшов Лєднєв.

У підсумку, гра завершується перемогою Динамо — 2:0. Кияни виходять в раунд плей-оф.

Ліга чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд

Динамо — АЗ — 2:0

Голи: Родрігес (49), Шапаренко (86).

Динамо (4-3-2-1): Бущан — Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв, Буяльський (Андрієвський, 79), Сидорчук, Шапаренко (Лєднєв, 90+1), Родрігес, Де Пена, Супряга (Вербіч, 73).

АЗ (4-3-3): Бізот — Вейндал, Коопмейнерс, Влаар (Сугавара, 79), Свенссон, Мідтше (Дрейф, 66), де Віт, Класі, Гюдмюндссон (Ідріссі, 59), Боаду, Стенгс.

Прорив Забарний серед наймолодших дебютантів Динамо: він обійшов Миколенка й Шевченка

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.