Вища ліга ДЮФЛУ: Ворскла U-16 феєрить, Діназ зупиняє Локо (відео)

Матчі 2-го туру Вищої ліги ДЮФЛ серед команд U-16 (футболісти 2005 року народження) були багатими на забиті м’ячі. Всього команди вражали чужі ворота 53 рази. Відзначаємо дуже впевнену перемогу Ворскли та переконливу звитягу Діназу

Група 1

Гравці Діназу в домашньому матчі не залишили шансів Локомотиву — 4:0. Будь-які спроби господарів розпечатати  ворота гостей ще до перерви дивідендів не принесли. Зате прорвало вишгородців вже після короткого перепочинку. За цей час Саленко оформив дубль, а Тихонов і Андрющенко додали в свій актив по одному м’ячу.

Особливо яскравим виявився четвертий гол. Саленко підхопив м’яч в середині поля, обіграв кількох суперників і з двадцяти метрів потужно пробив в дев’ятку.

Діназ гальмує Локомотив. Фото фейсбук ФК Діназ.

Свою перемогу у дебютному матчі здобув київський Арсенал. З перших хвилин гравці Арсеналу захопили ініціативу, взяли м’яч під свій контроль і почали створювати гостроту біля воріт суперника.

Каноніри непогано атакували, створювали моменти біля воріт опонента за рахунок індивідуальних дій Коломійця, який часто непогано входив з м’ячем в штрафну, ось тільки довести ці атаки до розуму довгий час не вдавалося. А в середині тайму спрацювала домашня заготовка: Арсенал піймав суперника на розіграші м’яча від воріт. Підопічні Кінашенка були готові до цих розіграшів і здорово застосували пресинг, підсумком якого став відбір м’яча і гол Мажинського в порожні ворота. Не минуло й кількох хвилин, як Олексій оформив дубль: він втік від захисників, вийшов на воротаря і спокійно того переграв — 2:0. Блискучий дебют для киян.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Тур 2

13.09.2020

Спарта-Київ (Київ) — Юність (Чернігів) — 3:3

КОДЮСШ (Щасливе) — Полісся (Житомир) — 1:2

Діназ (Вишгород) — Локомотив (Київ) — 4:0

ФА Арсенал (Київ) — КДЮСШ Чемпіон (Київ) — 2:0

Десна (Чернігів) — Колос (Ковалівка) — 1:1

Наступний тур (3)

20.09.2020

Колос (Ковалівка) — Спарта-Київ (Київ), КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Десна (Чернігів), Локомотив (Київ) — ФА Арсенал (Київ), Полісся (Житомир) — Діназ (Вишгород), Юність (Чернігів) — КОДЮСШ (Щасливе).

Група 2

Після двох турів три команди з максимальним результатами в плані набраних залікових пунктів відірвалися від своїх переслідувачів. Чергову яскраву та суху перемогу здобула полтавська Ворскла, яка не залишила шансів ДЮСШ-2 з Дніпра.

У найбільш конкурентному та цікавому матчі групи сумська Барса переграла Молодь. Підопічні Дмитра Бермудеса та Віталія Волкова здобули перемогу — 3:2. За сумчан забивали Черепущак Нікіта, Чекалезе Данієле та Сіров Владислав.

Також відзначаємо впевнену перемогу Кременя, яка дозволила кременчуцькому колективу вийти на друге місце.

Тур 2

13.09.2020

МДЮСШ (Дніпро) — Кремінь (Кременчук) — 0:4

Ворскла (Полтава) — ДЮСШ-2 (Дніпро) — 5:0

Восток (Харків) — Майстер м`яча (Харків) — 0:4

Авангард (Краматорськ) — Металіст 1925 (Харків) — 2:0

Барса (Суми) — Молодь (Полтава) — 3:2

Наступний тур (3)

20.09.2020

Молодь (Полтава) — МДЮСШ (Дніпро), Металіст 1925 (Харків) — Барса (Суми), Майстер м`яча (Харків) — Авангард (Краматорськ), ДЮСШ-2 (Дніпро) — Восток (Харків), Кремінь (Кременчук) — Ворскла (Полтава).

Група 3

Одеса та Дніпро-80 після двох турів відірвалися від своїх переслідувачів, завдяки двом перемогам. Єдина нічия у турі була зафіксована у грі Освіти та СДЮСШОР Миколаїв. Для херсонського колективу це перший заліковий пункт у сезоні.

Поки що команди з Кривого Рогу не радують своїх прихильників яскравою грою та результатами. На двох гравці Гірника та ДЮСШ-1 Кривбас-84 забили три м’ячі, а пропустили дев’ять. Гірник взагалі, ще у цьому сезоні не забивав.

Тур 2

13.09.2020

СДЮШОР Черкаси — Олександрія-Аметист (Олександрія) — 0:2

Гірник (Кривий Ріг) — Дніпро-80 (Черкаси) — 0:2

Освіта (Херсон) — СДЮСШОР Миколаїв — 1:1

Одеса — ДЮСШ Херсон (Херсон) — 3:0

Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — 3:1

Наступний тур (3)

20.09.2020

ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — СДЮШОР Черкаси (Черкаси), ДЮСШ Херсон — Зірка (Кропивницький), СДЮСШОР Миколаїв — Одеса (Одеса), Дніпро-80 (Черкаси) — Освіта (Херсон), Олександрія-Аметист (Олександрія) — Гірник (Кривий Ріг).

Група 4

У єдиному матчі західної групи Янтарний вдома переграв хмельницьке Поділля. Матч завершився перемогою команди із Новояворівська — 2:1.

Тур 2

13.09.2020

Янтарний (Новояворівськ) — Поділля (Хмельницький) — 2:1

Матчі КОЛІФКС (Костопіль) — СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ), СДЮСШОР (Ужгород) — Верес (Рівне), ДЮСШ ФА Тернопіль — Покрова (Львів), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Буковина (Чернівці) — перенесено.

Наступний тур (3)

20.09.2020

Буковина (Чернівці) — КОЛІФКС (Костопіль), Поділля (Хмельницький) — Прикарпаття (Івано-Франківськ), Покрова (Львів) — Янтарний (Новояворівськ), Верес (Рівне) — ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль), СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ) — СДЮСШОР (Ужгород).

Погром По одному голу на кожного гравця: у Вищій лізі ДЮФЛУ зафіксовано рахунок 11:0 (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.