По одному голу на кожного гравця: у Вищій лізі ДЮФЛУ зафіксовано рахунок 11:0 (відео)

Відбулися матчі 2-го туру ДЮФЛУ серед команд Вищої ліги. У чемпіонаті U-17 (футболісти 2004 року народження) відзначаємо феєричну перемогу сумської Барси — 11:0, а також другу поспіль звитягу Ворскли. Зазначимо, що у західній зоні знову зіграли всього одну гру у турі

Група 1

Звертає на себе увагу розгромна перемога КДЮСШ Чемпіон над Арсеналом. Старша команда Арсеналу, проявивши характер в попередньому матчі з Колосом, провела  катастрофічний матч з чемпіонами. Каноніри у першому таймі билися на рівних, навіть створювали моменти і в принципі могли розгорнути хід гри в іншу сторону, але пропустили атаку на 36-й хвилині, дозволивши супернику відкрити рахунок в матчі. Це Нікіла Фернандо здорово розібрався в ситуації і засмутив свою колишню команду.

До слова, крім Фернандо в складі Чемпіона на полі були ще три екс- каноніра — Владиміров, Зубков і Рудзінський. Можливо, в цьому криється причина успіху господарів, вони були надмотивовані і хотіли показати себе колишньому тренеру і проявити на тлі колишніх партнерів. У дебюті другого тайму якраз Владиміров подвоїв перевагу Чемпіона, а незабаром він же оформив і дубль. Далі юні футболісти Арсеналу просто розсипалися і не змогли вийти з цього нокдауну. До всього іншого Буглак ще і зрізав м’яча у свої ворота, після чого Чемпіон ще двічі засмутив Шмельова, довівши справу до погрому — 6:0. Забивали Шалюга та Звоздляк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Також відзначаємо перемогу київського Локомотиву над Діназом. Команди створили чимало гострих моментів, але загалом за рівної гри господарі продемонстрували набагато кращу ефективність своїх дій і реалізували три моменти. Це призвело до їх суттєвої переваги, яка дозволила киянам перевести гру в комфортному темпі. Уникнути сухого рахунку підопічним Олександра Сосніхіна вдалося в другому таймі. Гол престижу провів Косянчук, головою замкнувши передачу з флангу.

У найбільш результативному матчі групи Полісся розгромило Десну — 8:1.

Тур 2

13.09.2020

Полісся (Житомир) — Десна (Чернігів) — 8:1

Колос (Ковалівка) — Спарта-Київ — 2:1

КДЮСШ Чемпіон (Київ) — ФА Арсенал (Київ) — 6:0

Локомотив (Київ) — Діназ (Вишгород) — 3:1

Юність (Чернігів) — КОДЮСШ (Щасливе) — 5:0

Наступний тур (3)

20.09.2020

КОДЮСШ (Щасливе) — Полісся (Житомир), Діназ (Вишгород) — Юність (Чернігів), ФА Арсенал (Київ) — Локомотив (Київ), Спарта-Київ — КДЮСШ Чемпіон (Київ), Десна (Чернігів) — Колос (Ковалівка).

Група 2

Полтавська Ворскла продовжила переможну традицію і здобула другу поспіль перемогу. Полтавчани впевнено переграли Кремінь. Та найбільш вражаючу перемогу у всьому турі здобула сумська Барса, розгромивши однолітків з команди ДЮСШ-2 із рахунком 11:0!

Данило Кобцов відзначився чотирма м’ячами, Олексій Іванов оформив хет-трик, Парасотченко Ростислав, Гончаренко Андрій, Твердоус Арсеній та Петленко Артур забили по-одному м’ячу. Таким чином, саме Ворскла та Барса лідирують у своїй групі після двох турів.

Тур 2

13.09.2020

ДЮСШ-2 (Дніпро) — Барса (Суми) — 0:11

Молодь (Полтава) — МДЮСШ (Дніпро) — 3:2

Металіст 1925 (Харків) — Авангард (Краматорськ) — 4:1

Майстер м`яча (Харків) — Восток (Харків) — 3:0

Кремінь (Кременчук) — Ворскла (Полтава) — 0:3

Наступний тур (3)

20.09.2020

Ворскла (Полтава) — ДЮСШ-2 (Дніпро), Восток (Харків) — Кремінь (Кременчук), Авангард (Краматорськ) — Майстер м`яча (Харків), МДЮСШ (Дніпро) — Металіст 1925 (Харків), Барса (Суми) — Молодь (Полтава).

Група 3

Після двох турів утворилася  досить заплутана ситуація у турнірній таблиці. Відразу чотири колективи мають у своєму активі по чотири залікові пункти. У єдину нічию зіграли Олександрія-Аметист та Гірник — 1:1. За криворізький колектив відзначився Дмитро Чернушкін.

Відзначимо, що після невиразного старту сезону СДЮСШОР Миколаїв у цьому турі впевнено розібралася з херсонською Освітою — 7:0. Саме херсонський колектив поки що залишається останнім, без набраних залікових пунктів та з дев’ятьма пропущеними м’ячами.

Тур 2

13.09.2020

Дніпро-80 (Черкаси) — Зірка (Кропивницький) — 3:0

ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — СДЮШОР Черкаси — 2:1

ДЮСШ Херсон — Одеса — 1:5

СДЮСШОР Миколаїв — Освіта (Херсон) — 7:0

Олександрія-Аметист (Олександрія) — Гірник (Кривий Ріг) — 1:1

Наступний тур (3)

20.09.2020

Гірник (Кривий Ріг) — Дніпро-80 (Черкаси), Освіта (Херсон) — Олександрія-Аметист (Олександрія), Одеса — СДЮСШОР Миколаїв, СДЮШОР Черкаси — ДЮСШ Херсон, Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг).

Група 4

У другому турі західної групи пройшла всього одна гра. Хмельницьке Поділля впевнено переграло Янтарний — 3:0. За Поділля забивали двічі Винничук та одного разу Гоцалюк. Відзначимо, що другий та третій м’ячі у матчі були забиті на 88 та 90+2 хвилинах відповідно.

Тур 2

13.09.2020

Поділля (Хмельницький) — Янтарний (Новояворівськ) — 3:0

Поділля U17. Фото fcpodillya.com.ua.

Матчі Верес (Рівне) — Прикарпаття (Івано-Франківськ), Буковина (Чернівці) — КОЛІФКС (Костопіль), Покрова (Львів) — ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль), СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ) — СДЮСШОР (Ужгород) — перенесено.

Наступний тур (3)

20.09.2020

СДЮСШОР (Ужгород) — Верес (Рівне), ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль) — СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ), Янтарний (Новояворівськ) — Покрова (Львів), КОЛІФКС (Костопіль) — Поділля (Хмельницький), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Буковина (Чернівці).

Еліт-ліга ДЮФЛУ (U-17): Шахтар починає з нічиєї, Динамо — з розгрому, Карпати досі без очок

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.