Дубль Маріуполя із дублем Байдала громить суперника на його полі (відео)

У стартовому матчі 3-го туру чемпіонату U-21 зустрічалися Дніпро-1 та Маріуполь. Матч завершився перемогою азовців — 4:0. Відзначаємо дубль у виконанні 20-річного півзахисника Антона Байдала, а також забитий м’яч 19-річного нападника Трофимюка Мирослава

Підопічні Олександра Поклонського підходили до матчу у гарному настрої після перемоги над Олімпіком — 4:2 у попередньому турі. Проте, сьогодні суперник у дніпрян був набагато складнішим. Азовці незважаючи на те, що проводили два матчі на виїзді здобули чотири залікові пункти. Особливо розстарався тоді 20-річний півзахисник Антон Байдал, який відзначився дублем у грі з Зорею.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Дуже результативно складалися і матчі спортклубівців проти Маріуполя у минулому чемпіонаті. Суперники встигли зіграти між собою тричі, і усі зустрічі приносили мінімум 5 голів. Враховуючи це, поєдинок обіцяв бути цікавим та безкомпромісним.

Гості активно розпочали гру і з перших хвилин продемонстрували свої амбіції. Вже на сьомій хвилині Мирослав Трофимюк відкрив рахунок. На 42-й хвилині Антон Байдал подвоїв перевагу Маріуполя — 2:0. Перший тайм завершується за комфортної переваги гостей.

На 66-й хвилині Антон Байдал забиває свій другий м’яч — 3:0. Другий дубль поспіль для молодого півзахисника. На 81-й хвилині Тарас Горілий отримав другу жовту і залишив свою команду у меншості.

На 83-й хвилині після подачі з кутового Ігнатенко відправляє м’яча у сітку — 4:0.

Дніпро-1 U-21 — Маріуполь U-21 — 0:4

Голи: Мирослав Трофимюк (7), Антон Байдал (42, 66), Данило Ігнатенко (83).

Вилучення: Горілий (81).

Дніпро-1 U-21: Зновенко — Сорока, Кірєєв, Заєць (Кононов, 46), Горілий, Соловйов, Ховайко (Віговський, 46), Тяпкін (Волинець, 75), Зайков (Крилов, 56), Шинкаренко (Лебедєв, 67), Ярмолюк.

Тренер: Олександр Поклонський.

Маріуполь U-21: Поспєлов — Співак, Мамросенко, Шушко, Велєв (Романюк, 46), Доброхотов, Вискребенцев (Козицький, 69), Ігнатенко, Байдал, Прокопчук (Кулієв, 61), Трофимюк.

Тренер: Олексій Гетьман.

Після трьох турів у Маріуполя сім залікових пунктів, у Дніпра-1 після двох матчів — три.

Чемпіонат U-21: Рух зіграє перший матч в еліті, у гру повертається Шахтар

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.