Вища ліга ДЮФЛУ (U-15): двічі поступаючись у рахунку Арсенал рятує матч і очолює таблицю (відео)

Пройшли матчі другого туру Вищої ліги ДЮФЛ і в чемпіонаті U-15 (футболісти 2006 року народження). У турі було забито аж 62 м’ячі і це вражаючий показник. Свою дебютну і водночас упевнену перемогу здобула сумська Барса. У західній групі було зіграно всього один матч

Група 1

Вишгородський Діназ у гостях поступився Локомотиву. Підопічні Микити Кривоногова припустилися двох помилок, які коштували їм трьох залікових пунктів. Перший м’яч влетів у ворота гостей вже на другій хвилині. Швидкий гол вніс певний дисбаланс в дії діназівців, котрий вони все ж із часом вирівняли. Навіть моментами перегравали суперника, демонструючи якісний футбол. Однак чергова помилка в середині другого тайму знову обернулася неприємностями.

Після цього Діназ зумів забити, але за три секунди до цього рефері дав свисток, зафіксувавши порушення та вказавши на одинадцятиметрову позначку. Сліпчук пенальті не забив. Вже після поєдинку арбітр вибачився за поспішний свисток, але результату це не змінило.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Цікавим та багатим на події виявився матч КДЮСШ Чемпіон та Арсеналу. Після перемоги над Колосом минулого тижня юні кияни прагнули зміцнити свій успіх. Але почався матч для них не кращим чином: вже на 2-й хвилині чемпіони вийшли вперед, скориставшись помилкою оборони. Забив Тітов. Відповідь Арсеналу не змусила себе довго чекати — через шість хвилин Денисенко реалізував свій шанс і відновив статус-кво. Далі на полі панувала приблизно рівна боротьба, в якій трохи більш успішними виявилися господарі: перед самою перервою вони знайшли можливість для взяття воріт і вийшли вперед. М’яч у свій актив записав Іорк.

Арсеналу не залишалося нічого, крім як додавати в активності і діяти більш агресивно. Каноніри затисли суперника на його половині поля і в кінцівці поєдинку здобули вольову перемогу. Спочатку Зегрюк підключився в атаку і зрівняв рахунок красивим ударом, а перемогу Арсеналу приніс Андрій Шалабай — пас віддав Безпалюк.

Тур 2

13.09.2020

Полісся (Житомир) — Десна (Чернігів) — 1:1

Колос (Ковалівка) — Спарта-Київ — 1:0

КДЮСШ Чемпіон (Київ) — ФА Арсенал (Київ) — 2:3

Локомотив (Київ) — Діназ (Вишгород) — 2:0

Юність (Чернігів) — КОДЮСШ (Щасливе) — 1:5

Наступний тур (3)

20.09.2020

КОДЮСШ (Щасливе) — Полісся (Житомир), Діназ (Вишгород) — Юність (Чернігів), ФА Арсенал (Київ) — Локомотив (Київ), Спарта-Київ (Київ) — КДЮСШ Чемпіон (Київ), Десна (Чернігів) — Колос (Ковалівка).

Група 2

Металіст 1925 здобув свою другу поспіль перемогу. Цього разу харків’яни впевнено переграли Авангард — 3:1. За Металіст 1925 забивали Матевосян, Плічко та Дудченко, а у складі краматорського колективу єдиний м’яч у свій актив записав Гнатко.

Також відзначаємо надзвичайно впевнену перемогу сумської Барси над ДЮСШ-2.

Полтавська Ворскла вирішила не відпускаи у відрив Металіст 1925 і на виїзді у результативному матчі переграла Кремінь.

Тур 2

13.09.2020

ДЮСШ-2 (Дніпро) — Барса (Суми) — 0:5

Молодь (Полтава) — МДЮСШ (Дніпро) — 1:2

Металіст 1925 (Харків) — Авангард (Краматорськ) — 3:1

Майстер м`яча (Харків) — Восток (Харків) — 0:5

Кремінь (Кременчук) — Ворскла (Полтава) — 2:4

Наступний тур (3)

20.09.2020

Ворскла (Полтава) — ДЮСШ-2 (Дніпро), Восток (Харків) — Кремінь (Кременчук), Авангард (Краматорськ) — Майстер м`яча (Харків), МДЮСШ (Дніпро) — Металіст 1925 (Харків), Барса (Суми) — Молодь (Полтава).

Група 3

Після перемоги у минулому турі криворізький Гірник зазнав болючої поразки в Олександрії. Гірник поступився Олександрії-Аметисту — 2:3. За криворізький колектив забивали  Ростислав Федоренко та Кирило Михайленко.

Також звертаємо вашу увагу на результативну нічію у грі Дніпра-80 та Зірки та мінімальну перемогу Одеси. Саме ця звитяга дозволила одеситам очолити турнірну таблицю після двох турів.

Тур 2

13.09.2020

Дніпро-80 (Черкаси) — Зірка (Кропивницький) — 2:2

ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — СДЮШОР Черкаси — 0:2

ДЮСШ Херсон — Одеса — 0:1

СДЮСШОР Миколаїв — Освіта (Херсон) — 3:1

Олександрія-Аметист (Олександрія) — Гірник (Кривий Ріг) — 4:2

Наступний тур (3)

20.09.2020

Гірник (Кривий Ріг) — Дніпро-80 (Черкаси), Освіта (Херсон) — Олександрія-Аметист (Олександрія), Одеса (Одеса) — СДЮСШОР Миколаїв (Миколаїв), СДЮШОР Черкаси (Черкаси) — ДЮСШ Херсон (Херсон), Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг).

Група 4

У західній групі було зіграно всього одну гру. Хмельницьке Поділля впевнено переграло Янтарний — 5:1. За Поділля забивали — двічі Лис (один м’яч з пенальті), а також Ковальчук, Сичов, Чорний. Гол престижу у гостей забив Куп’як.

Тур 2

13.09.2020

Поділля (Хмельницький) — Янтарний (Новояворівськ) — 5:1

Матчі Верес (Рівне) — Прикарпаття (Івано-Франківськ), Буковина (Чернівці) — КОЛІФКС (Костопіль), Покрова (Львів) — ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль), СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ) — СДЮСШОР (Ужгород) — перенесено.

Наступний тур (3)

20.09.2020

СДЮСШОР (Ужгород) — Верес (Рівне), ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль) — СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ), Янтарний (Новояворівськ) — Покрова (Львів), КОЛІФКС (Костопіль) — Поділля (Хмельницький), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Буковина (Чернівці).

Еліт-ліга ДЮФЛУ: команди U-15 суперників не жаліли: 6:0, 7:0, 9:0

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.