Дубль Олександрії виграє з неймовірним за красою голом Новікова (відео)

У матчі третього туру молодіжного чемпіонату України Олександрія приймала Ворсклу. Матч завершився  перемогою господарів — 2:0. За них ударом через себе забив 21-річний нападник Андрій Новіков

Молодіжні команди Олександрії та Ворскли підходили до очного протистояння на позитиві. Обидва колективи здобули перемоги у минулому турі і в цьому матчі прагнули здобути максимальний результат. Ворскла після пропуску першого туру розгромила Інгулець, а Олександрія мінімально здолала Минай. Захисникам Олександрії особливу увагу варто було звернути на 19-річного нападника Ворскли Данилу Кравчука, який перебуває у хорошому ігровому тонусі і в минулому турі відзначився дублем.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Перший тайм був небагатий на події. Команди грали дещо обережно, у гравців не все виходило, особливо в плані конструктиву. У підсумку, перша половина зустрічі завершилася нульовою нічиєю.

На 65-й хвилині господарі відкривають рахунок. Після навісу Андрія Глоби Андрій Новіков через себе відправляє м’яча у сітку. Дуже красивий м’яч, який обов’язково стане окрасою туру. На 88-й хвилині олександрійці забивають вдруге: відзначився Владислав Гаркуша.

Олександрія U-21 — Ворскла U-21 — 2:0

Голи: Андрій Новіков (65), Владислав Гаркуша (88).

Олександрія U-21: Борисенко — Стецьков (Кобенда, 46), Дудка, Янчак (Каранга, 90+3), Петренко (Новіков, 61), Глоба, Івахно, Підручний (Гаркуша, 84), Мельник, Самар, Водяницький (Микитюк, 4).

Тренер: Олександр Ломко.

Ворскла U-21: Ісенко — Павлюк (Чуєв, 87), Дубко, Сємілєт, Дмитрук, Гаджук, Челядін, Посєвкін (Товстий, 88), Власов (Куценко, 67), Кравчук (Гладковський, 90+3), Мамро (Кулаковський, 84).

Чемпіонат U-21: Рух зіграє перший матч в еліті, у гру повертається Шахтар

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.