Еліт-ліга ДЮФЛУ: Динамо U-17 із дублем Давлатова розгромно починає сезон

Фаридун Давлатов, Фарідун Давлатов, Динамо

У матчі другого туру Еліт-ліги ДЮФЛУ (U-17) зустрічалися Динамо та ДЮСШ-15. Матч завершився розгромною перемогою динамівців — 4:0. Дубль у свій актив записав Фарідун Давлатов, також забивали Дмитро Мельніченко та Ян Магаляс

Оскільки матч першого туру за участю Динамо та Чороморця було перенесено, звітний поєдинок був стартовим для киян у новому сезоні.

Підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза перемогли упевнено — 4:0, дублем відзначився Фарідун Давлатов, ще по одному м’ячу на свій рахунок записали Мельниченко та Магаляс. З перших хвилин динамівці почали діяти наполегливо, і їхні старання були винагороджені, коли Давлатов головою вдало замкнув фланговий навіс суперника до штрафної площі, — повідомляє сайт Динамо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На початку другої половини зустрічі той же Давлатов результативно завершив хорошу комбінацію, потім відзначився Мельниченко завдяки індивідуальній майстерності, обігравши одразу кількох суперників. Нарешті, Магаляс поставив крапку в чудово розіграній комбінації. У підсумку, гра завершується розгромною перемогою Динамо.

Після матчу очільник Динамо Юрій Дмитрулін прокоментував перемогу своїх підопічних: «Команда суперника дуже самовіддано захищалася. Загалом гра вийшла в’язкою, крім того, поле було не найкращої якості, погода спекотна. Поєдинок тривав до забитого м’яча, а коли незабаром після перерви ми забили другий, стало значно легше. Загалом у нас було багато хороших моментів, але реалізувати змогли лише чотири з них.

Звісно, усі хлопці скучили за футболом, можливо, хтось відчував хвилювання, але в усіх було помітне велике бажання грати. Можливо, воно було навіть надмірним та часом заважало грати у розумний футбол».

Еліт-ліга. 2 тур

ДЮСШ-15 (Київ) — Динамо — 0:4

Голи: Давлатов (2), Мельниченко, Магаляс.

Динамо: Кочерга — Канаєв, Чубатий, Ромасюк, Єременко, Анікеєв, Мельниченко, Пастух, Кілєвий, Уваров, Давлатов.

На заміну у другому таймі виходили: Александров, Магаляс, Білоусов, Приходько, Пономаренко.

Еліт-ліга ДЮФЛУ (U-17): Динамо й Шахтар старт пропустили, Карпати програли обома командами

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.