Лєднєв: зробимо все для перемоги над Шахтарем у Суперкубку

Півзахисник київського Динамо Богдан Лєднєв розповів про свої враження від дебютного матчу за Динамо в УПЛ, а також поділився очікуваннями від двобою за Суперкубок із донецьким Шахтарем

22-річний півзахисник Динамо Богдан Лєднєв поділився своїми емоціями від дебютного матчу в УПЛ за Динамо, а також очікуваннями від майбутнього протистояння з Шахтарем за Суперкубок країни:

 Емоції від матчу з Олімпіком, звичайно, лише хороші. Виграти першу гру в сезоні завжди важливо. Добре, що вдалося долучитися до перемоги, тому, звичайно, дуже радий. Тепер у піднесеному настрої будемо готуватися до матчу за Суперкубок України проти Шахтаря.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Морально готував себе до виходу на поле?

 Звичайно, дуже хотілося вийти й готувався до матчу. Дякую, що Містер дав шанс.

— Яка установка була від головного тренера?

 Ми відпрацьовуємо ситуації, максимально наближені до ігрових, кожен гравець діє на своїй позиції  це все нам поясняють у тренувальному процесі. А вже у грі ми виходимо на полі й знаємо, що робити в тому чи іншому моменті.

— Ти казав, що до останнього моменту не було зрозуміло, чи залишишся ти в Динамо. Хотілося все ж залишитися в команді чи був готовий піти в оренду?

 Я повернувся до Динамо й дуже хотів залишитися тут. Дуже радий, що все склалося саме так. Я дуже довго чекав цього моменту, і нарешті дочекався.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Чи знайшли спільну мову з Мірчею Луческу, добре розумієш, чого він вимагає від вас на полі?

 Це тренер із великим ім’ям, і одне задоволення працювати під його керівництвом. Думаю, співпраця з Містером дасть поштовх особливо для молоді, тому що в нього багато досвіду, і всі лише додаватимуть у майстерності.

— Перед цим сезоном повернулися з оренд багато гравців — ти, Тимчик, Супряга. Як думаєш, чи буде він розраховувати на вас у подальшому?

 Наше головне завдання  доводити на тренуваннях, проявляти себе. Якщо всі будуть віддаватися по максимуму, то буде й довіра, й будемо грати.

— У Олімпіка виграли з великим рахунком — 4:1. Це додає впевненості перед наступними поєдинками, в яких так само будете намагатися вести гру?

 Одна з наших установок на гру  тримання м’яча, відпрацьовуємо це на тренуваннях. Звичайно, в наступних матчах також будемо намагатися домінувати та диктувати свою гру.

— Чи відрізняється стиль гри Луческу від команд, де ти виступав раніше?

—  У кожного тренера є свій підхід, стиль гри. Тим паче такий клуб, як Динамо, має диктувати свої умови на полі й домінувати.

— Матч з Олімпіком уже минув, і, напевно, тепер усі думки про поєдинок за Суперкубок країни проти Шахтаря. Які очікування від майбутнього протистояння з гірниками?

— Нам і Містер каже, що тепер потрібно готуватися до майбутнього поєдинку. Налаштовуємося лише на позитивний результат, на полі віддаватимемося по максимуму для його досягнення.

— Добре, що матч у Києві проходить?

— Звичайно, добре, адже ми фактично у себе вдома будемо грати. Це додатковий плюс, — цитує слова Богдана Лєднєва сайт Динамо.

Що каже суперник? Бондар: Шахтар прагне повернути Суперкубок додому (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.