Бондар: Шахтар прагне повернути Суперкубок додому (відео)

Захисник Шахтаря Валерій Бондар поділився враженнями від перемоги над Колосом (3:1) у матчі першого туру Прем’єр-Ліги. Молодий футболіст наголосив на важливості перемоги у стартовому матчі нового сезону

21-річний захисник Шахтаря Валерій Бондар поділився враженнями від першого матчу сезону з Колосом (3:1):

— Завжди приємно виходити в футболці рідного клубу і захищати кольори своєї команди. І подвійно приємно вигравати в першому матчі сезону. Думаю, ми перемогли заслужено. Хоч арбітр і поставив сьогодні три пенальті, але всі вони, очевидно, були. Тому нічого навіть обговорювати суддівство. Так що вітаю всіх з хорошою грою і з перемогою!

— Тайсона і Марлоса підбадьорили після незабитих пенальті?

— Звичайно, адже ми всі — одна сім’я, одна команда. Якщо один гравець помиляється, то інші його підтримають. Це нормально.

— Попереду матч за Суперкубок, після якого, напевно, найцікавіший для тебе період в житті — виклик до національної збірної України. Як живете з цими очікуваннями?

— Перш за все, живемо в очікуванні Суперкубка. Хочеться вже повернути його, скажімо так, «додому», адже в минулому році нам не вдалося його виграти.

І, звичайно, з нетерпінням чекаємо поїздки в збірну. Хочеться показати, що це не просто був виклик. Будемо доводити, грати і намагатися робити все можливе, щоб потрапляти до складу і національної збірної, — сказав Валерій Бондар в інтерв’ю сайту Шахтаря.

Чемпіонат U-19: Ратултура і Шахтар програли двобій тренерів-дебютантів Поздєєву із Колосом

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.