Чемпіонат U-19: Ратултура і Шахтар програли двобій тренерів-дебютантів Поздєєву із Колосом

Сьогодні двома матчами стартував новий юніорський чемпіонат України. Один із поєдинків завершився гучною сенсацією: вічний фаворит змагань Шахтар програв домашній поєдинок у Щасливому не найсильнішій команді турніру — Колосу

Команди підійшли до старту нового сезону, потужно оновивши склади. Гравців, що мають досвід виступів у чемпіонаті U-19 можна перерахувати на пальцях: інші — вчорашні випускники академій та спортшкіл.

Зачепили пертурбації й тренерські лави: юніорську команду Колоса очолив легенда клубу Олександр Поздєєв, а юнаки Шахтаря готувалися до матчу під наглядом Оскара Ратултури. Вихованець донецького клубу, що раніше працював і ставав із командами гірників чемпіоном ДЮФЛУ, змінив на цій посаді Андреса Карраско (подейкують, що той очолив збірну Кувейту U-23).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Шахтар, як і належить фавориту, мав перевагу, створював моменти та не міг влучити у сітку. Навіть, коли в останні півгодини матчу грав у більшості (захисник Вадим Коновалов нарвався на другу жовту). На той час гості вже й повели: Олег Криворучко видав душевну розрізну передачу по центру на Святослава Сергійчука, який переграв воротаря збірної України U-17 Тимура Пузанкова. Захиснику Дмитру Авдєєву не вдалося вибити м’яча з лінії воріт, тож гол записали на нього.

Надалі ковалівці мужньо відзахищалися й здолали претендента на чемпіонство й учасника Юнацької ліги УЄФА.

Шахтар U-19 — Колос U-19 — 0:1

Гол: Дмитро Авдєєв (50, автогол).

Вилучення: Коновалов (64).

Шахтар: Пузанков — Недес, Удод, Авдєєв, Булеза, Кобилянський (Лосенко, 59), Бако (Махиня, 55), Гулько, Погорілий (Шевченко, 63), Шолар (Борисенко, 70), Бендера (Почапський, 80).

Тренер: Оскар Ратултура.

Колос: Пахолюк — Коновалов, Сіренко, Малакі, Трубніков, Сергійчук, Сахно (Сафончик, 65), Мамедов (Вдовенко, 61), Груша (Ставничий, 61), Криворучко (Пастернак, 72), Лобок.

Тренер: Олександр Поздєєв.

Дорвался Молодежка Шахтера забила Колосу четыре: Сикан отметился дублем

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.