Шахтар не забив два пенальті, але з голом Тете здобуває першу перемогу у новому чемпіонаті

У матчі першого туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Шахтар та Колос. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася перемогою Шахтаря — 3:1, за гірників один із м’ячів забив 20-річний півзахисник Тете

Луїш Каштру довірив місце у складі: 19-річному голкіперу Анатолію Трубіну, 21-річним захисникам Валерію Бондарю та Додо та 20-річному півзахиснику Маркосу Антоніо. У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Тете, 21-річний нападник Фернандо та 21-річний півзахисник Манор Соломон.

Руслан Костишин з перших хвилин випустив 22-річного півзахисника Євгенія Смирного. У резерві залишився: 19-річний півзахисник Мамаду Данфа.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Команди активно розпочали гру. На другій хвилині міг забивати Маркос Антоніо, але бразилець пробив вище воріт. А на 6-й хвилині м’яч після удару Смирного влучив у поперечину. На 16-й хвилині Волинець зреагував на удар Маркоса Антоніо. Гравці Шахтаря контролювали гру, але ковалівці не давали вільних зон для швидких атак гірників, тому гольових моментів було небагато.

На останній хвилині першого тайму гірники заробляють право на одинадцятиметровий, але Тайсон не зміг переграти Волинця. У підсумку, перша половина зустрічі завершується нульовою нічиєю.

На початку другого тайму характер гри не змінився. На 52-й хвилині гірники заробили ще один одинадцятиметровий. Задоя збив Мораеса у власній штрафній, проте Марлос не зіг переграти Волинця. Просто неймовірна гра голкіпера Колоса. На 60-й хвилині Оріховський збиває Марлоса і арбітр ставить третій пенальті у ворота Колоса. Цього разу Алан Патрік переграє Волинця. 1:0.

На 65-й хвилині замість Марлоса на поле виходить Тете. На 69-й хвилині після прострілу Мораеса свій другий м’яч у матчі забив Алан Патрік. 2:0. На 72-й хвилині Тете зробив рахунок розгромним. 3:0 На 76-й хвилині замість Маркоса Антоніо у гру увійшов Соломон.

На 76-й хвилині Костишин забив м’яч престижу для Колоса. 3:1.

Шахтар — Колос — 3:1

Голи: Алан Патрік (6о, пенальті, 69), Тете (72) — Костишин (76).

Нереалізовані пенальті: Тайсон (45+1), Мораес (53).

Шахтар: Трубін — Додо (Болбат, 75), Кривцов, Бондар, Матвієнко, Степаненко, Алан Патрік (Коваленко, 74), Маркос Антоніо (Соломон, 76), Тайсон (Коноплянка, 75), Марлос (Тете, 65), Мораес.

Колос: Волинець — Зозуля, Петров, Максименко, Ємець, Задоя (Мілько, 61), Смирний (Костишин, 75), Антюх, Оріховський (Богданов, 61), Морозко (Ільїн, 75), Бондаренко (Лисенко, 62).

Чемпіонат U-19. Ратултура і Шахтар програли двобій тренерів-дебютантів Поздєєву із Колосом

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.