Молодий півзахисник покинув Полісся

20-річний півзахисник Олександр Мосіюк залишив розташування житомирського Полісся. Нагадаємо, що у наступному сезоні Полісся гратиме у Першій лізі

За підсумками двох тижнів роботи на навчально-тренувальних зборах, тренерський штаб Полісся проводить перші кадрові зміни.

Клуб припинив співпрацю з півзахисником Дмитром Задерецьким, захисниками Євгеном Короховим і 20-річним Олександром Мосіюком. Поповнивши ряди Полісся у липні 2019 року, впродовж сезону-2019/2020 у Другій лізі захисники жовто-зелених мали мінімальну кількість ігрового часу: Євген Корохов зіграв 13 матчів (279 хвилин), а Олександр Мосіюк взяв участь у 9 іграх (529 хвилин).

Дмитро Задерецький був учасником 17 матчів Полісся (570 хвилин), у яких відзначився двома голами: переможним у домашньому протистоянні з Діназом та у домашньому матчі з Буковиною.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Наразі у ФК Полісся продовжується селекційна робота, на перегляді знаходиться чотири гравці. Окрім цього перепідписали контракт з клубом та продовжують підготовку до нового сезону захисники Олександр Бринько, Сергій Швець, Денис Притиковський, Андрій Власюк, нападники Денис Галенков та Ярослав Галенко, а також півзахисник Марат Даудов.

Нагадаємо, що діючі контракти з жовто-зеленими мають захисники Євген Кузнєцов та Ілля Повалій, а також воротар Марк Медведєв, — повідомляє офіційний сайт клубу.

Безжально Головко чистить Кремінь: команду залишили 11 футболістів, троє з них молоді

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.