Динамо з голом Супряги здобуває дебютну перемогу в УПЛ під керівництвом Луческу

У дебютному матчі нового чемпіонату України зустрічалися Олімпік та Динамо. Гра проходила у Києві, на стадіоні Динамо ім. Лобановського. Відзначаємо появу у стартових складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого таланту. Матч завершився розгромною перемогою Динамо — 4:1. Забитим м’ячем відзначився 20-річний нападник Владислав Супряга

Ігор Климовський довірив місце у складі: 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину та 21-річному захиснику Оресту Лебеденку. У резерві залишилися: 19-річний півзахисник Кіріл Кіриленко та 21-річний півзахисник Андрій Кравчук.

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 19-річного півзахисника Георгія Цитаішвілі, 21-річного півзахисника Миколу Шапаренка, 20-річного захисника Олександра Сироту та 20-річного нападника Владислава Супрягу. У запасі залишилися: 17-річний захисник Ілля Забарний, 21-річний півзахисник Сергій Булеца та 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Динамо на правах фаворитів протистояння заволоділи ініціативою. На шостій хвилині після блискучої передачі Де Пени Супряга з лінії воротарського майданчика не влучив у ворота. На 8-й хвилині гості відкривають рахунок у матчі. Після передачі Караваєва Буяльський відправив м’яча у сітку. 0:1. На 16-й хвилині динамівці подвоїли свою перевагу, завдяки автоголу. М’яч від Тараса Завійського влетів у ворота. 0:2. На 23-й хвилині після передачі Чогадзе,  Політило в дотик відправив м’яча у сітку. 1:2. На 25-й хвилині Супряга не реалізував вихід один на один, блискуче зіграв Кичак. У підсумку, перша половина зустрічі завершилася за мінімальної переваги киян.

На 56-й хвилині після передачі Буяльського Супряга таки відправив м’яча у порожні ворота. 1:3. На 66-й хвилині замість Буяльського у гру увійшов Богдан Лєднєв. На 67-й хвилині свій черговий вихід один на один не реалізував Супряга. На 74-й хвилині замість Романовського у гру увійшов Андрій Кравчук, а на 80-й хвилині замість Пасіча — Кіриленко. На 87-й хвилині після передачі Родрігеса відзначився Циганков 1:4.

Олімпік — Динамо — 1:4

Голи: Політило (23) — Буяльський (8), Завійський (16, автогол), Супряга (56), Циганков (87).

Олімпік: Кичак — Зотько, Снурніцин (Неплях, 80), Лебеденко, Є. Пасіч (Кіриленко, 80), Тейшейра, Політило, Чогадзе (Лук’янчук, 66) Романовський (Кравчук, 74), Завійський, Шахаб (Баланюк, 66).

Динамо: Бущан — Сирота, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко (Андрієвський, 84), Цитаішвілі (Родрігес, 46), Де Пена (Циганков, 75), Караваєв, Тимчик, Буяльський (Лєднєв, 66), Супряга (Дуелунд, 84).

Лауреат Перед возвращением в Динамо талантливый форвард заслужил звание лучшего футболиста месяца

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.