Молодіжка Маріуполя з Путрею та Давою переграє Олександрію на її полі

У заключному матчі 1-го туру нового молодіжного чемпіонату зустрічалися Олександрія та Маріуполь. Гра проходила в Олександрії, на КСК Олімп. Матч завершився мінімальною перемогою гостей — 1:0

Олександрія у минулому чемпіонаті добре проявила себе, команда фінішувала четвертою, попсувавши нерви всім командам із верхньої шістки. Азовці завершили сезон на восьмому місці.

Відзначимо, що у стартових складах команд було чимало гравців, які відомі за виступами в УПЛ. Наприклад, за Олександрію з перших хвилин вийшли: Максим Третьяков, Артем Сітало та Тимур Стецьков. У складі Маріуполя з’явилися Артем Поспєлов, Ілля Путря (на фото №11) та Дава.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 22-й хвилині гравці Маріуполя відкрили рахунок у матчі. 0:1. Більше цікавих подій у першому таймі не було. Перша половина зустрічі завершилася за мінімальної переваги азовців.

У другому таймі команди не порадували забитими м’ячами. У підсумку, гра завершується мінімальною перемогою молодіжки Маріуполя.

Олександрія U-21 — Маріуполь U-21 — 0:1

Гол: Іван Мамросенко (27).

Олександрія: Борисенко — Коноваленко, Третьяков (Петренко, 46), Глоба (Каранга, 63), Підручний (Микитюк, 72), Івахно, Сітало (Дудка, 46), Самар, Водяницький, Новіков, Стецьков (Кобенда, 46).

Тренер: Олександр Ломко.

Маріуполь: Поспєлов — Співак (Шушко, 82), Мамросенко, Дава, Романюк, Доброхотов (Кулієв, 46), Путря (Кошкош, 46), Вискребенцев, Козицький (Плакса, 62), Бондар, Літюк (Трофимюк, 68).

Тренер: Олексій Гетьман.

Чемпионат U-21: Шахтер и Динамо опять вне конкуренции. Смогут ли удивить дебютанты?

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.