Суперкубок: Луческу здобуває перший трофей із Динамо

У матчі за Суперкубок України зустрічалися Динамо та Шахтар. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Динамо — 3:1

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Олександра Сироту, 21-річного півзахисника Миколу Шапаренка та 20-річного нападника Владислава Супрягу.

У запасі залишилися: 19-річний півзахисник Георгій Цитаішвілі, 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв, 18-річний захисник Костянтин Вівчаренко та 17-річний захисник Ілля Забарний.

Луїш Каштру довірив місце у старті Шахтаря 21-річним захисникам Додо та Валерію Бондарю та 20-річним півзахисникам Тете й Маркосу Антоніо.

У резерві лишилися: 19-річний голкіпер Анатолій Трубін, 21-річний півзахисник Манор Соломон та 21-річний півзахисник Фернандо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Перша половина тайму пройшла на повільних швидкостях та без моментів. На 20-й хвилині кияни реалізували свою першу нагоду. Після навісу у виконанні Сергія Сидорчука точним ударом головою відзначився Карлос Де Пена. 0:1. На 31-й хвилині кияни подвоїли свою перевагу. Жерсон Родрігес після сольного проходу неймовірним за красою ударом перекинув Андрія Пятова, який не очікував, що гравець Динамо наважиться на таке! 0:2. На 37-й хвилині гірники скоротили відставання у рахунку. Тете навісив, а Мораес головою відправив м’яча у сітку. 1:2. На 41-й хвилині Тете міг зрівнювати рахунок, але влучив у поперечину. Таким чином, результативний перший тайм завершується за мінімальної переваги киян.

З перших хвилин другого тайму гравці Шахтаря взяли м’яча під свій контроль, але динамівці організовано захищалися. На 61-й хвилині замість Тете у гру увійшов Соломон. За 30 хвилин другого тайму моментів команди не створили. На 81-й хвилині змість Буяльського на полі з’явився Богдан Лєднєв. На 83-й хвилині після навісу Андрієвського відзначився Фран Соль. 1:3. Довгоочікуваний та надзвичайно важливий м’яч для Соля. На 84-й хвилині замість Кривцова у гру увійшов Фернандо.

У підсумку, гра завершується перемогою Динамо 3:1. Таким чином, Мірча Луческу здобуває свій перший трофей у якості тренера Динамо.

Шахтар — Динамо — 1:3

Голи: Мораес (37) — Де Пена (20), Родрігес (31), Соль (83).

Шахтар: Пятов — Додо, Кривцов (Фернандо, 84), Бондар (Коноплянка, 70), Матвієнко, Степаненко, Алан Патрік, Маркос Антоніо (Марлос, 46), Тайсон, Тете (Соломон,61), Мораес.

Динамо: Бущан — Кендзьора, Сирота, Караваєв, Тимчик, Сидорчук, Де Пена (Андрієвський, 74), Родрігес, Буяльський (Лєднєв, 81), Шапаренко, Супряга (Соль, 61).

Шанс Завдяки Луческу: Лєднєв нарешті дебютував у чемпіонаті України

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.