Захисника Зорі і збірної України чекають у чемпіонат Австрії

Кубок Украины, Александрия, Заря, 2019

22-річний оборонець Євген Чеберко узгодив свій перехід до австрійського клубу ЛАСК. Інформацію про трансфер молодого захисника Зорі підтвердив головний тренер австрійської команди

Трансфер захисника Зорі Євгена Чеберка в австрійський ЛАСК практично відбувся. Головний тренер команди Валер’єн Ісмаель підтвердив, що футболістові залишилося пройти медогляд перш, ніж підписати угоду з клубом.

«Чеберко гравець, за яким ми спостерігали протягом декількох місяців. Раді, що нам вдалося домовитися з ним. У нього великий потенціал», відзначив Ісмаель у коментарі виданню Sky Sport Austria.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Про майбутній перехід Чеберка в ЛАСК раніше повідомляв журналіст ТаТоТаке Михайло Співаковський. Австрійський клуб заплатить за українця Зорі 300 тисяч євро — саме ця клаусула прописана в його контракті.

Чеберко не грав з Шахтарем (0:0), отримавши дискваліфікацію за вилучення в матчі проти Десни (2:1) у позаминулому турі. Всього в нинішньому сезоні 22-річний захисник провів 30 матчів у всіх турнірах. У Зорю центрбек перейшов влітку 2017 року з Дніпра.

ЛАСК після 29 турів посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Австрії, маючи в активі 33 очка. Сьогодні австрійська команда зіграє проти Вольфсбергера.

Зірочка Перший тренер воротаря Ісенка: у Динамо, Шахтар і за кордон Паша ще встигне

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.