Зоря не пропустила ні від Фернандо, ні від Мораеса

У матчі 28-го туру Прем’єр-Ліги Шахтар у Києві приймав Зорю. Гра проходила на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася нульовою нічиєю

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Сіпріано, 20-річних півзахисників Соломона, Тете та Маркоса Антоніо, а також 21-річного нападника Фернандо. У запасі залишилися: 21-річні Додо та Вітао.

Віктор Скрипник довірив місце у старті 21-річному Богдану Лєднєву. У резерві залишилися: 20-річний голкіпер Дмитро Мацапура, 22-річний нападник Максим Луньов, 20-річні півзахисники Дмитро Піддубний та Володимир Білоцерковець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 4-й хвилині мав забивати Хомченовський, проте гравець Зорі з вигідної позиції не зміг переграти Пятова. Перша реальна гольова нагода у матчі. Шахтар більше контролює м’яч, але луганчани гостро відповідають, використовуючи високий пресинг. За стартові 15 хвилин підопічні Скрипника виглядають цікавіше. У Шахтаря не було жодного небезпечного моменту. За першу половину тайму команди не радували великою кількістю гольових нагод. З небезпечних моментів можна згадати лише удар Хомченовського.

На 28-й хвилині з вигідної позиції повз ворота пробив Коноплянка. На 38-й хвилині Лєднєв зі штрафного пробив набагато вище воріт. Перший тайм з мінімальною кількістю гольових нагод завершується нульовою нічиєю.

На початку другого тайму Шахтар більше контролює м’яч, але без загострень. Зоря з експериментальним розташуванням в захисті виглядає впевнено. На жаль, команди поки що не радують телеглядачів яскравою грою. На 56-й хвилині з-за меж штрафного Алан Патрік влучив у поперечину. Перша реальна нагода для Шахтаря у матчі. На 58-й хвилині Тете за грубу гру проти Михайліченка отримав попередження. Помітно, що по перерві Зоря повільніше переходять із захисту у напад.

Після виходу основних гравців Шахтар додає у темпі. Марлос, Тайсон та Мораес додали барв у гру “гірників”. На 70-й хвилині замість Болбата у гру увійшов Додо. За 25-ть хвилин другого тайму у Зорі нічого не виходило в атаці. На 74-й хвилині замість Лєднєва у гру увійшов Луньов. На 77-й хвилині повз ворота пробив Кабаєв.

На 83-й хвилині дуже небезпечно пробивав Хомченовський, але чудово зіграв Пятов. Зоря нагадує про себе.

І все ж гра завершується нульовою нічиєю. Після 28 матчів у Шахтаря 72 очка і перша позиція. У Зорі 53 очка і третє місце.

Шахтар — Зоря — 0:0

Шахтар: Пятов — Матвієнко, Кривцов, Болбат (Додо, 70), Сіпріано, Маркос Антоніо, Тете (Марлос, 58), Соломон (Коваленко, 58), Алан Патрік, Коноплянка (Тайсон, 58), Фернандо (Мораес, 63).

Зоря: Васіль — Тимчик, Абу Ханна, Михайличенко, Циганікс (Іванісеня, 65), Юрченко, Хомченовський, Кочергін, Лєднєв (Луньов, 74), Кабаєв (Перовіч, 90), Громов.

У засідці Сікан чекає шансу: коли ж Каштру посадить на лаву Мораєса

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.