Зоря переграє Десну і виходить на третє місце

У неділю продовжилася програма 27-го туру Прем’єр-Ліги. У Чернігові Десна приймала луганську Зорю. Гра проходила на стадіоні ім. Гагаріна. Відзначимо появу у стартових складах команд двох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася впевненою перемогою Зорі (2:1)


Олександр Рябоконь довірив місце у старті 20-річному захиснику Юхиму Коноплі.

Віктор Скрипник з перших хвилин випустив 22-річного захисника Євгена Чеберка. У резерві залишилися: 20-річні півзахисники Дмитро Піддубний та Володимир Білоцерковець і 22-річний нападник Максим Луньов.

На 2-й хвилині після прострілу Громова міг забивати Кабаєв, але м’яч після удару форварда Зорі полетів повз ворота. Зоря активно почала гру, гості були націленими на ворота. На 6-й хвилині команда досягає свого. Тимчик прорвався по флангу, віддав на Юрченка, який п’ятою відпасував у напрямку свого партнера і м’яч від Фаворова потрапив до Кочергіна, який спокійно переграв Паста. 0:1. За перші 15 хвилин господарі були не схожими самі на себе. Дуже якісна 20-хвилинка від підопічних Скрипника. На 27-й хвилині замість травмованого Іванісені у гру увійшов Луньов. На 36-й хвилині з небезпечним ударом Кабаєва у блискучому стилі впорався Євген Паст.

У підсумку, перший тайм завершується за солідної ігрової переваги Зорі. У Десни взагалі нічого не виходило в атаці.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На початку другого тайму характер гри не змінився. Зоря грала першим номером, гості впевнено контролювали м’яч. На 55-й хвилині Зоря подвоює свою перевагу. Богдан Михайліченко зі штрафного потужним ударом відправляє м’яча у сітку. 0:2. Абсолютно закономірний розвиток подій, з огляду на перебіг матчу. На 73-й хвилині мав забивати Кабаєв, але його удар в останній момент заблокував Фаворов. Не щастить сьогодні Владиславу, багато моментів змарнував.

На 82-й хвилині Будківський з району воротарського з розвороту пробив вище воріт. Перша реальна нагода у матчі для господарів. На 83-й хвилині рахунок міг стати розгромним, проте арбітр відмінив м’яч Громова. На 89-й хвилині попередження отримав Максим Луньов. На 90+6 хвилині після удару Будківського м’яч влучив у руку Чеберка. Таким чином, Чеберко отримує другу жовту і Десна заробляє пенальті. Фаворов з позначки переграє Васіля. 1:2.

Десна — Зоря 1:2

Голи: Фаворов (90+8, пенальті) Кочергін (6), Михайліченко (55).

Вилучення: Чеберко (90+7).

Десна: Паст — Огіря, Арвеладзе (Будківський, 69), Філіппов (Хльобас, 77), Імереков, Гітченко, Калітвінцев (Тамм, 46), Картушов (Кузик, 85), Мостовий (Тотовицький, 46), Конопля, Фаворов.

Зоря: Махарадзе (Васіль, 78) — Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайліченко, Іванісеня (Луньов, 27), Кочергін, Юрченко, Кабаєв (Перовіч, 89), Громов.

Таким чином, Зоря здобуває перемогу і піднімається на третє місце. У підопічних Скрипника 52 очка. Десна з 49-ма очками посідає четверте місце.

Поза грою КДК УАФ дискваліфікував Лєднєва ще на один матч

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.