КДК УАФ дискваліфікував Лєднєва ще на один матч

Секретар КДК УАФ Констянтин Грищенко прокоментував рішення дисциплінарного органа про дискваліфікацію 21-річного гравця Зорі Богдана Лєднєва. За словами функціонера, Лєднєв навмисно отримав попередження у грі проти Колоса. Таким чином, Богдан пропустить сьогоднішній матч з Десною

«Ми проаналізували жовту картку Богдана Лєднєва в матчі Зорі проти Колоса, оскільки в його діях були виявлені ознаки спеціального отримання жовтої картки з метою пропуску матчу проти Динамо, проти якого він і так би не зіграв в цьому сезоні, — пояснив секретар КДК УАФ Костянтин Грищенко. Ми встановили, що характер його фолу, отримання жовтої картки, яка стала для нього восьмою, були навмисними, тому було прийнято рішення про його відсторонення на один матч додатково. Найближчий матч проти Десни він теж пропустить».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Відзначимо, що Зоря не згодна з цим рішенням і направила відповідний лист до КДК. А ще опублікувала на своєму офіційному сайті позицію, пов’язану з рішеннями УАФ про дискваліфікацію двох гравців: півзахисників Ловро Цвека і Богдана Лєднєва. Луганчани вважають необгрунтованими відсторонення гравців на 3 та 1 матч відповідно і хочуть перегляду цих справ контрольно-дисциплінарним комітетом УАФ.

Нагадаємо, що Лєднєв виходив на поле в 29 матчах, відзначившись 13 голами. Команда Віктора Скрипника займає третє місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 49 очок. У 27-му турі Зоря зіграє з Десною.

Почин У матчі Ворскли з Дніпром-1 в УПЛ дебютували відразу три юних футболісти

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.