Колос без вилученого гравця збірної мінімально поступається Зорі

У Запоріжжі у матчі 25-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися друга та шоста команда чемпіонату. Луганська Зоря приймала ковалівський Колос. Гра проходила на Славутич-Арені й закінчилася мінімальною перемогою Зорі (1:0). У Колоса червону картку отримав Олег Кожушко

Відзначимо появу трьох гравців з реєстру Золотого таланту у складах команд. Віктор Скрипник з перших хвилин довірив місце на полі: 22-річному захиснику Євгену Чеберку та 21-річному півзахиснику Богдану Лєднєву. У резерві залишилися: 22-річний нападник Максим Луньов та 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний.

Руслан Костишин зі старту випустив 21-річного півзахисника Євгена Смирного. У запасі залишилися: 22-річний нападник Олег Кожушко, 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін, 19-річний півзахисник Станіслав Мороренко та 19-річний півзахисник Мамаду Данфа.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Зоря на правах господаря та фаворита активно розпочала гру. На 4-й хвилині потужного удару завдав Абу Ханна, проте Волинець впорався з ударом захисника Зорі. У Колоса за стартові 10-ть хвилин були відчутні проблеми з конструктивом. У нападі у гостей не виходило нічого.

На 13-й хвилині Зоря відкрила рахунок. Кабаєв увірвався у штрафний, обіграв Гавриша і потужним ударом влучив у ближній кут. 1:0 Після забитого м’яча луганчани продовжували домінувати, а гравці Колоса були не схожими самі на себе. У другій половині першого тайму підопічні Костишина дещо вирівняли гру, проте без небезпечних нагод. На 30-й хвилині після навісу Кабаєва головою пробивав Громов, але м’яч після його удару влучив у Єфремова і полетів на кутовий. На 42-й хвилині з далекої відстані пробивав Кабаєв. М’яч пролетів повз ворота. На 45+1 жовту картку отримав Смирний. У підсумку, перший тайм закінчився мінімальною перемогою Зорі. Проте, перевага мінімальною була лише на табло, адже за грою господарі повністю перегравали Колос. У підопічних Колоса не було жодного удару у площину воріт.

Після перерви замість Лисенка у гру увійшов молодий нападник Колоса і молодіжної збірної України Олег Кожушко. І вже на 51-й хвилині отримав попередження від Абдули. На 54-й хвилині міг забивати Смирний, але його удар заблокували захисники.

На 61-й хвилині замість Громова у гру увійшов Максим Луньов.

За перші 15-ть минут другого тайму гольових нагод не було. Господарі дещо знизили темп, а у гостей мало що виходило у нападі. На 65-й хвилині арбітр за другу жовту вилучив Кожушка. Олег прямою ногою пішов проти Вернидуба. За 20 хвилин нападник Колоса отримав дві жовті картки.

На 69-й хвилині блискуче обіграв Тимчика Денис Костишин, але з його ударом впорався Василь. На 74-й хвилині жовту картку отримав Лєднєв. На 77-й хвилині з далекої відстані пробивав Ільїн, але з його ударом впорався Василь. Парадоксально, проте саме після вилучення у гостей почали з’являтися моменти. На 79-й хвилині замість Лєднєва у гру увійшов Хомченовський.

На 86-й хвилині після удару Костишина знову довелося вступати у гру Василю. Колос у меншості намагається відігратися. Набагато якісніша гра Колоса у другому таймі, незважаючи на вилучення. На 90+1 хвилині арбітр зафіксував положення поза грою у Каменюки, який після передачі Луньова забивав у порожні ворота. Відзначимо, що Волинця не було у воротах: він побіг на виконання кутового. У підсумку, Зоря святкує мінімальну перемогу. Підопічні Скрипника з 49-ма очками посідають другу позицію до матчів неділі. Колос з 26 очками залишається шостим.

Зоря — Колос — 1:0

Гол: Кабаєв (13).

Вилучення: Кожушко (65).

Зоря: Василь — Вернидуб (Цвек, 76), Чеберко, Тимчик (Каменюка, 76), Абу Ханна, Іванісеня, Юрченко, Кочергін, Лєднєв (Хомченовський, 79) Громов (Луньов, 61), Кабаєв (Перович, 80).

Колос: Волинець — Єфремов, Гавриш, Парамонов (Максименко, 46), Чорноморець, Богданов. Мілько (Костишин, 63), Смирний, Ільїн (Бондаренко, 82), Лисенко (Кожушко, 46), Вільхамссон (Морозко, 66).

Про Мамаду Костишин: можливо, Данфа дебютує вже у матчі з Зорею

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.