Шахтар із голом Фернандо перемагає Десну

У Києві в рамках 25 туру чемпіонату УПЛ зустрічалися донецький Шахтар та чернігівська Десна. Гра проходила на столичному НСК Олімпійський. Гра завершилася перемогою Шахтаря 3:2. Відкрив рахунок у матчі молодий гірників Шахтаря Фернандо

Відзначимо появу у стартовому складі Шахтаря чотирьох гравців з реєстру Золотого таланту. Луїш Каштру довірив місце у старті: 18-річному воротарю Анатолію Трубіну, 21-річному захиснику Додо, 19-річному півзахиснику Маркосу Антоніо та 21-річному нападнику Фернандо (на фото №99). У резерві залишилися: 20-річний півзахисник Манор Соломон, 21-річний захисник Вітао та 20-річний Тете.

У складі Десни не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту. У запасі залишився 20-річний нападник Ілля Шевцов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Шахтаря активно розпочали гру. На перших хвилинах міг забивати Фернандо, але нападник Шахтаря не зміг переграти Паста. Проте, вже на 4-й хвилині молодий бразилець досяг свого. Додо прострілив з флангу, а Фернандо розстріляв порожні ворота 1:0. Був свій момент і у Десни, але Філіппову не вистачило точності. Нападник гостей пробив вище воріт. У гостей не виходив швидкий перехід із захисту у напад.
Гірники взяли м’яч та гру під свій контроль.

На 23-й хвилині господарі отримали право на виконання одинадцятиметрового. Додо прострілив і м’яч влучив у руку Мостовому. Проте, Марлос з позначки не зміг переграти Паста. Блискуча гра голкіпера Десни. Другий відбитий пенальті після відновлення чемпіонату.

На 25-й хвилині Шахтар все ж збільшив свою перевагу. Марлос реабілітувався: після передачі Патріка досвідчений бразилець пробив у дальній кут. 2:0. На 32-й хвилині гості скоротили відставання у рахунку. Після удару Філіппова м’яч влучив у руку Матвієнка. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Фаворов 2:1. Молодий Трубін кинувся в протилежний кут. У підсумку, перший тайм закінчується за мінімальної переваги гірників. Насиченою на події виявилася перша половина зустрічі.

Гості активніше розпочали другу, натомість забив Шахтар. Домбровський обрізався в центрі поля і після сольного прохода Фернандо м’яч опинився у Марлоса. З ударом бразильця впорався Паст, проте Марлос добив м’яча у порожні ворота. 3:1. У стартові хвилини другого тайму у Десни не виходили конструктивні дії у нападі. Шахтар захищався досить впевнено. На 69-й хвилині Марлос міг оформлювати хет-трик, але з порожніх воріт м’яча виніс Мостовий.

На 73-й хвилині у гру увійшли Тете та Соломон. На 81-й хвилині після подачі зі штрафного Гітченко пробив у стійку.

На 87-й хвилині жовту картку отримав Маркос Антоніо. На 88-й хвилині Десна скоротила відставання у рахунку. Піхальонок обрізався, м’яч опинився у Будківського, який переграв Трубіна. У підсумку, гра завершилася перемогою Шахтаря. Таким чином, гірники із 65-ма очками продовжують лідирувати, а Десна зі 46-ма очками залишається четвертою.

Шахтар — Десна — 3:2

Голи: Фернандо (4), Марлос (25, 51) — Фаворов (32, пенальті), Будківський (88).

Нереалізовані пенальті: Марлос (23).

Шахтар: Трубін — Додо, Матвієнко, Ісмаїлі, Кривцов, Степаненко (Пихальонок, 74), Маркос Антоніо, Тайсон (Тете), Марлос (Соломон), Алан Патрік (Коноплянка, 59), Фернандо (Мораес, 79).

Десна: Паст — Тамм (Картушов, 66), Огіря, Домбровський (Єрмаков, 74), Філіппов (Хльобас, 86), Калітвінцев, Тотовицький (Гітченко, 46), Мостовий, Імереков, Фаворов, Кузик (Будківський).

Бігунки Цитаїшвілі: не скажу, що Ісмаїлі швидший за мене

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.