Цитаїшвілі: не скажу, що Ісмаїлі швидший за мене

19-річний півзахисник Динамо Георгій Цитаїшвілі поділився враженнями від матчу 24-го туру УПЛ із Шахтарем (1:3), розповів про свою фізичну готовність і про налаштування на матч з Олександрією

Також Георгій Цитаїшвілі відзначив, що робити майстерні підкати він навчився у 21-річного Дениса Попова:

Усе відмінно, почуваємося добре. Відновилися після матчу з Шахтарем, і до Олександрії повинні бути більш готові фізично. Було мало часу для підготовки до зустрічі з гірниками і ми провели мало ігор, щоб набрати функціональну форму. Але зараз усе добре.

— Гіо, раніше твоєю слабкою стороною називали гру в обороні, але в матчі з Шахтарем ти часто допомагав захисникам. Це була тренерська установка?

— Гадаю, у кожного гравця є мотивація грати в першій команді. Це вже не дубль, це інший рівень, якому потрібно відповідати. Неприємно бути просто спостерігачем у моментах, коли «возять» твою команду або важко комусь із партнерів. Краще допомагати в обороні, щоб хлопці теж відчували підтримку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Навіть на тренуванні ти зголосився зіграти на позиції флангового захисника у двосторонці. Цілеспрямовано намагаєшся додати у грі в обороні?

— Нікому було грати правого захисника, і я сказав, що можу зіграти. Не бачу в цьому проблеми. Якщо станеться така ситуація, що потрібно буде встати у ворота, я буду готовий допомогти команді. Не буду ховатися, можу допомогти скрізь.

Усім запам’ятався твій сміливий підкат проти Ісмаїлі у своєму штрафному. Відпрацьовував цей компонент?

— Перед кожною грою я переглядаю, як грають мої опоненти. Я знав, як Ісмаїлі підключається в атаку, і що коли він прокидає м’яч, є момент, щоб відібрати його. І я дочекався цього моменту. Ісмаїлі — швидкий, але не сказав би, що він швидший за мене. Окрім того, я ж живу з Денисом Поповим, навчився у нього робити підкати та продемонстрував це на полі. (Усміхається) Було трохи страшно, що епізод відбувався у нашому штрафному, але я був упевнений у тому, що відберу м’яч.

Денис Попов демонструє Гіо (№11) , як робляться підкати. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Динамо і Олександрію зараз у турнірній таблиці розділяють три очки. Це додає майбутній зустрічі відповідальності та принциповості?

Ми готуємося у звичайному режимі. Кожна гра важлива, тим паче в нашій ситуації, коли чотири команди борються за друге місце. Для нас матч з Олександрією буде важливим, як і інші поєдинки у першій шістці. Ставимо перед собою мету та сподіваємося її досягти, — сказав Георгій Цитаїшвілі в інтерв’ю офіційному сайту клуба.

Не винувата я! Попов: в епізоді зі Степаненком не було порушення з могу боку

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.