Шахтар з голом Маркоса Антоніо перемагає Динамо у центральному матчі туру

Найбільш очікуваний матч завершував програму 24-го туру УПЛ. Донецький Шахтар зустрічався з київським Динамо. Матч проходив на НСК Олімпійський у Києві, хоча Шахтар вважався номінальним господарем протистояння. Гра завершилася перемогою Шахтаря 3:1. Один із м’ячів у свій актив записав 19-річний Маркос Антоніо

Луїш Каштру з перших хвилин випустив 21-річного захисника Додо. У резерві залишилися: 18-річний голкіпер Анатолій Трубін, 19-річний Маркос Антоніо, 20-річні Тете та Соломон, а також 21-річний Фернандо.

Олексій Михайличенко довірив місце у старті Динамо 21-річним захисникам Денису Попову та Віталію Миколенку, 21-річному нападнику Назарію Русину та 19-річному півзахиснику Георгію Цитаїшвілі. У запасі залишилися:19-річний захисник Олександр Сирота та 20-річний нападник Беніто.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Динамівці з перших хвилин кинулися вперед, підопічні Михайличенка високо пресингували та тиснули на захист гірників. На 2-й хвилині потужного удару завдав Русин, але блискуче зіграв Андрій Пятов. На 4-й хвилині першого удару у площину воріт били гравці Шахтаря, проте Тайсон не зміг переграти Бущана. Голкіпер Динамо забрав м’яча до рук. Перші 10-ть хвилин матчу пройшли у високому темпі, помітна зарядженість команд. На 16-й хвилині кияни провели масовану атаку, але удар Русина заблокував Кривцов. Якісна 15-ти хвилинка у виконанні гравців Динамо.

На 19-й хвилині Сидорчук відправив м’яча у сітку, проте після перегляду VAR арбітр Монзуль відмінила взяття воріт через порушення правил з боку Дениса Попова. Молодий захисник зачепив Степаненка. Попов у підсумку на 22-й хвилині отримав жовту картку. У перші 25-ть хвилин динамівці переважали Шахтар за якістю гри. Кияни грали інтенсивніше та цікавіше. У Шахтаря не виходила звична комбінаційна гра.

На 38-й хвилині динамівці все ж відкрили рахунок у матчі. Після навісу Цитаїшвілі відзначився Буяльський. 0:1 Блискуча комбінація підопічних Михайличенка. Вже у наступній атаці Шахтар зрівнює рахунок. Після передачі Мораеса більярдний удар вдався Марлосу. 1:1. У підсумку, перша половина гри завершується результативною нічиєю. Якісний футбол демонструють команди.

На 53-й хвилині замість Коваленка у гру увійшов Маркос Антоніо. На початку другої половини зустрічі команди не збавляли обертів. У перші 15 хвилин не було гольових нагод. Шахтар більше контролював м’яч, а Динамо намагалося вибігати у швидкі атаки. На 67-й хвилині Шахтар виходить уперед. Мораес скинув і Марлос відправляє м’яча у сітку. 2:1. Дубль для Марлоса.

На 74-й хвилині Шахтар збільшує свою перевагу. Маркос Антоніо з Ісмаілі розіграли чудову комбінацію і 19-річний бразилець заштовхнув м’яча у ворота. 3:1. Це другий м’яч для Маркоса Антоніо у чемпіонаті України.

На 76-й хвилині у гру увійшли Фернандо та Тете. Помітно, що у другій половині другого тайму динамівці функціонально підсіли. На 81-й хвилині з далекої відстані пробивав Сидорчук, проте Пятов потягнув удар півзахисника Динамо. На 85-й хвилині на полі з’явився Манор Соломон. Гравці донецької команди спокійно довели гру до переможного результату. У підсумку, Шахтар здобуває три залікові пункти.

Після 24-го туру Шахтар продовжує лідирувати з 62-ма очками, а Динамо маючи у своєму активі 46-ть очок розташовується на 4 позиції.

Шахтар — Динамо — 3:1

Голи: Марлос (39, 67), Маркос Антоніо (74) Буяльський (38).

Шахтар: Пятов — Додо, Матвієнко, Кривцов, Ісмаїлі, Степаненко, Патрік (Коноплянка ,85), Марлос (Тете, 76), Тайсон (Соломон, 85), Коваленко (Маркос Антоніо, 53), Мораес (Фернандо, 76).

Динамо: Бущан — Попов. Миколенко, Сидорчук, Вербич, Шепелєв, Цитаїшвілі (Де Пена, ), Буяльський (Дуелунд, 88), Шабанов, Русін (Караваєв, 76), Кендзьора.

Цифри Цитаїшвілі — лідер за статистичними даними у контрольному матчі Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.