Цитаїшвілі — лідер за статистичними даними у контрольному матчі Динамо

19-річний півзахисник Динамо Георгій Цитаїшвілі став найкращим гравцем команди у контрольному матчі з Олімпіком. Дані надані компанією Instat. Нагадаємо, що гра завершилася перемогою Динамо 2:0, а юний вінгер відзначився у тому матчі дублем

У контрольному матчі з Олімпіком, а він проходив в режимі два тайми по 30 хвилин, футболісти Динамо показали куди кращу готовність, ніж у зустрічі з Рухом. Втім, на характер гри багато в чому вплинули швидкі голи, але і вони не змусили динамівців відійти назад і діяти на контратаках. Підопічні Олексія Михайличенка володіли м’ячем 59% часу, виконуючи передачі з точністю 87%, але найважливіше — у них було 22 гострих паси, а це більше, ніж за 90 хвилин в попередньому поєдинку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ударів виявилося небагато — всього вісім, але більшість з них були дуже небезпечними. Кияни виграли 65% єдиноборств — такого результату в дуелях вони в цьому сезоні ще не демонстрували.

Питання залишилися в плані розіграшів стандартних положень. У двох спарингах у біло-синіх було 16 кутових і штрафних, але тільки три з них призвели до ударів по воротах.

Максимальна ефективність Цітаішвілі

Найкращим гравцем матчу Динамо Олімпік за оцінками InStat став автор дубля — Георгій Цітаїшвілі. Рейтинг ефективності гри півзахисника молодіжної збірної України склав 316 балів. За півгодини він виконав 24 ТТД з браком 17%, завдав два удари по воротах, віддав одну гостру передачу, зробив три обведення.

Лідером за кількістю дій став Сергій Сидорчук (64), який, до слова, виконав чотири ключових паси, інформація надана сайтом zbirna.com.

Чекаємо! Цитаїшвілі: у нас ще є час, щоб підготуватися до гри з Шахтарем

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.