Динамо із Русиним у старті голів у спарингу не забивало

На стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського київське Динамо та львівський Рух провели першу після вимушеної паузи товариську гру. Матч завершився безгольовою нічиєю

Відзначимо, що у стартовому складі біло-синіх вийшли три гравці, які відповідають реєстру Золотого таланту, а у Руха — всього один. Олексій Михайличенко з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Дениса Попова, 20-річного захисника Віталія Миколенка та 21-річного нападника Назарія Русина. Юрій Бакалов довірив місце у складі 22-річному півзахиснику Даніілу Кондракову.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Матч розпочався у повільному темпі, без гольових нагод. Першого удару у площину воріт на 17-й хвилині завдав Шабанов, але без особливої загрози для голкіпера Руху. Через декілька хвилин з далекої відстані пробивав Кондраков, проте точно у руки Бущану. Свою нагоду мав Назарій Русин, та удар нападника заблокував Мисак. Таким чином, перший тайм завершився 0:0.

У другому таймі характер гри не змінився. Динамівці атакували, а гравці Руху досить організовано діяли у захисті. Найбільш реальну нагоду у матчі втратив Де Пена, який з далекої відстані влучив у хрестовину.  Відзначимо, що у другому таймі тренери зробили велику кількість замін. У киян на полі з’явилися: 19-річний Олександр Сирота та 21-річний Беніто. Тренерський штаб Руху у другій половині зустрічі випустив 21-річного Станіслава Біленького, 22-річного Івана Калюжного та 22-річного Раті Ардазішвілі. Ці молоді гравці отримали свій шанс проявити себе, проте на характер гри особливо не вплинули.

У підсумку, гра завершилася нульовою нічиєю. Це було перше очне протистояння для суперників.

Динамо — Рух — 0:0

Динамо: Бущан (Бойко, 46) — Миколенко, Шабанов, Попов, Кендзьора (Беніто, 68), Сидорчук (Андрієвський, 68), Андрієвський (Караваєв, 46), Шепелєв (Сирота, 74), Вербич (Де Пена, 58), Буяльський (Дуелунд, 58), Назарій Русин (Соль, 58).

Рух: Мисак — Заставний (Копина, 60), Дуць, Білий (Романюк, 77), Саків (Мисик, 68), Мартинюк (Коробенко, 74), Брікнер (Калюжний, 58), Ростислав Русин (Біленький, 46), Бойчук (Козловський, 77), Синиця (Ардазішвілі, 66), Кондраков.

Заслужили Тренер Динамо U-21: Забарний, Сухоручко, Мащенко та Сирота тренуються з основою

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.