Тренер Динамо U-21: Забарний, Сухоручко, Мащенко та Сирота тренуються з основою

Головний тренер молодіжної команди Динамо Юрій Мороз розповів про режим роботи колективу та відзначив гравців, які будуть тренуватися з основною командою. Нагадаємо, днями було ухвалено рішення не продовжувати чемпіонати U-19 та U-21

У зв’язку з тим, що першість України серед молодіжних команд після закінчення карантину було вирішено не відновлювати, пресслужба київського клубу зв’язалася зі старшим тренером Динамо U-21 Юрієм Морозом, щоб дізнатися, у якому режимі буде працювати команда, і коли гравці підуть у відпустку:

І у Динамо U-19, і у команди U-21 режим однаковий. У відпустку футболістів ми поки ще не розпустили, ми підтримуємо зв’язок телефоном і тримаємо їх у режимі готовності. Але у зв’язку з тим, що чемпіонат, судячи з усього, ми догравати не будемо, хлопці перебувають удома, тренуються у домашніх умовах. Після 22-го травня буде більш конкретна інформація з приводу нашої подальшої роботи. Керівництво клубу прийме рішення, чи потрібна молодіжна команда для тренувань і допомоги першій команді. Якщо потрібна, ми завжди готові, якщо ні, хлопці підуть у відпустку, а коли стануть відомі дати старту нового чемпіонату, ми їх зберемо і почнемо безпосередню підготовку. Швидше за все, це буде на початку липня, але чекаємо офіційних даних від Прем’єр-ліги.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Під час розширеної зустрічі із тренерським складом ми також обговорили плани щодо кадрових питань: у кого з гравців закінчуються контракти, хто з юнацької команди переходить у молодіжну, хто з академії піднімається до U-19, а з U-21 — переходить в основний склад. Також приділили увагу деяким позиціям, щодо яких були питання. Тепер картина по обом командам стала яснішою, ми визначилися з тим, хто йде, хто залишається, а хто підвищується на рівень.

Що стосується товариських матчів, у нас, на відміну від першої команди, їх не буде. По гравцям можу сказати, що на даний момент до основного складу залучаються і тренуються з головною командою 17-річний Ілля Забарний, 19-річний Олександр Сирота, 20-річний Данило Сухоручко і 19-річний Вадим Мащенко.

Чемпионат U-21, Александрия, Динамо, Даниил Сухоручко, 22 тур, 2020

Даниїл Сухоручко рветься в основу. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Решту, швидше за все, після 22-го травня відправимо у відпустку, але можливі коригування в залежності від потрібності певних футболістів першій команді. До цього ж часу хлопці продовжують індивідуально тренуватися в онлайн режимі, як і раніше, у цьому плані нічого не міняється.

Від безвиході Хавбек Динамо Мащенко: карантин надав чудову можливість узятися за нове хобі

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.