Дубінчак здав позитивний тест на Covid-19

Стали відомі прізвища гравців Карпат, які здали позитивний тест на коронавірус. У цьому списку присутній 21-річний захисник київського Динамо Владислав Дубінчак, що грає у львівському клубі на правах оренди. Інфіковані гравці переведені на режим самоізоляції

Захисники Карпат Владислав Дубінчак і Андро Гіоргадзе здали позитивний тест на коронавірус. Також серед заражених — один з голкіперів команди.

Сьогодні львівський клуб повідомив про позитивні тести на COVID-19. Заражені не виявляють симптомів хвороби і були переведені на режим самоізоляції. У понеділок клуб пройде повторне тестування на коронавірус.

Маріуполь, в свою чергу, вже вирушив додому після того, як стало відомо, що зустріч з левами у рамках 24-го туру чемпіонату УПЛ не відбудеться.

Новий власник Карпат Олег Смалійчук закликав не зупиняти чемпіонат. За його словами, львів’яни готові змиритися з можливою технічною поразкою.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Дубінчак належить Динамо і виступає в Карпатах на правах оренди. У поточному сезоні захисник зіграв у 18 матчах за львів’ян. Гіоргадзе з’явився на полі в п’яти зустрічах.

Карпати займають останнє місце в турнірній таблиці УПЛ з 14 очками.

Врятувалися Ворскла з голом 19-річного хавбека не втримала перемогу

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.