Ворскла з голом 19-річного хавбека не втримала перемогу

У неділю продовжувалися матчі 24-го туру УПЛ. Програму дня відкривав матч Ворскли та ПФК Львів. Гра проходила на стадіоні Ворскла ім. Олексія Бутовського. Відзначимо появу у стартовому складах команд трьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася результативною нічиєю 1:1

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 21-річного голкіпера Дмитра Різника та 19-річного півзахисника Ібрахіма Кане. У резерві залишилися 18-річний нападник Данило Кравчук та 20-річний захисник Якубу.

Єгіше Мелікян довірив місце у старті Львова 21-річному нападнику Назарію Ничу. У запасі залишився 19-річний півзахисник Велвес.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Стартові хвилини матчу запам’яталися великої кількістю помилок та повільним темпом. За 11 хвилин єдиний удар по воротах у матчі завдав Алваро, проте м’яч пролетів повз ворота. Тривала боротьба за ініціативу, з великою кільскістю боротьби.

На 13-й хвилині Ворскла створила перший момент у матчі і відкрила рахунок. Після рикошету м’яч опинився у Кане, який метрів з 9-ти розстріляв ворота Сарнавського. 1:0. Чудова реалізація господарів.  Дебютний м’яч для молодого півзахисника за Ворсклу.

Після пропущеного м’яча гравці Львова додали в активності, проте полтавчани досить організовано захищалися. Ближче до середини тайму Ворскла знову взяла м’яч під свій контроль. Півгодини матчу не радували вболівальників яскравою грою. Проте, у заключний відрізок тайму ситуація змінилася, команди активізувалися. На 31-й хвилині міг забивати Степанюк, але нападник Ворскли головою пробив вище воріт. На 35-й хвилині небезпечно пробивав Назарій Нич, та з його ударом впорався Різник. Перша нагода для гостей у матчі. На 40-й хвилині супер нагоду не реалізував Степанюк. Руслан з декількох метрів влучив у поперечину. У підсумку, команди пішли на перерву за мінімальної переваги Ворскли.

Господарі активніше розпочали другу половину зустрічі. На 58-й хвилині після стандарту Кулач пробивав головою, але м’яч з лінії воріт виніс Сергій Борзенко. Гостям потрібно відігруватися, проте саме Ворскла була ближчою до того, щоб забити другий м’яч. У гостей у перші 15 хвилин другого тайму нічого не виходило у нападі. На 63-й хвилині чергову нагоду у матчі змарнував Кулач. Після навісу Васіна Владислав головою пробив вище воріт.

У другій половині зустрічі у підопічних Мелікяна навіть не було передумов для взяття воріт. На 79-й хвилині замість Васіна у гру увійшов молодий ганський захисник Наджеб Якубу. На 82-й хвилині замість Люльки на полі з’явився Велвес, а на 83-й хвилині замість Степанюка вийшов Данило Кравчук.

 На 90+4 хвилині м’яч влучив у руку Пуцліну і арбітр призначив одинадцятиметровий. Шина з позначки впевнено переграв Різника. Дуже несподівана розв’язка матчу. У підсумку, гра завершилася результативною нічиєю 1:1.  Після 24-го туру команди ділять 9-те  та 10-те місця, набравши по 22 очка.

Ворскла — Львів — 1:1

Голи: Кане (13) — Шина (90+4, пенальті).

Ворскла: Різник — Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Скляр, Пуцлін, Васін (Якубу, 79), Кане, Кулач (Шехіч, 90+2), Степанюк (Кравчук, 83).

Львів: Сарнавський — Люлька (Велвес, 82), Братков, Борзенко, Гончар, Богунов, Шина, Алваро, Татарков (Бопесу, 82), Нич (Ренан, 51;  Яковеллі, 69), Приймак.

Молодь б’є Дніпро-1 з голом Булеци переграв Олімпік

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.