Хавбек Динамо: після тренувань Миколенко розповідає історії, на полі Сидорчук підказує

19-річний півзахисник Динамо Вадим Мащенко поділився враженнями від тренування з основною командою. За словами Вадима, робота з основою посприяла швидшому прийняттю рішень на полі

«Тренування проходять відмінно, готуємося до відновлення сезону, працюємо. Коли тільки починав займатися з першою командою, було хвилювання, звичайно. Боявся підвести хлопців, десь не забив, відразу «напхали», — розповів хавбек Вадим Мащенко в інтерв’ю сайту Динамо. — Старші партнери по команді допомагають порадами в адаптації. З Миколенком після тренування сидимо, він щось розповідає. Сидорчук часто підказує на полі. У команді доброзичлива атмосфера. Є комунікація з тренерським штабом.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Завдяки роботі з основою став швидше думати і приймати рішення на полі. З м’ячем довго возитися не можна. Є відчуття емоційного підйому, довго тренувалися індивідуально, а тепер усі разом. Але ці емоції в собі більше тримаю, ще не повністю адаптувався в першій команді, є десь невпевненість, і вона глушить це.

План роботи на найближчий час — тренуватися. Будемо готуватися до матчу з Шахтарем.

Правила знаходження на базі поширюються в їдальні і в тренажерній залі. У їдальні харчуються тільки ті, хто живуть на базі — я, Шапаренко, Нещерет, а місцеві туди не заходять. До зали теж по кілька чоловік заходить. Карантину дотримуємося».

Поза грою Один із матчів 24-го туру УПЛ не відбудеться через коронавірус

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.