Попов: в епізоді зі Степаненком не було порушення з могу боку

21-річний захисник Динамо Денис Попов прокоментував зафікосване порушення правил проти Тараса Степаненка у грі 24-го туру УПЛ із Шахтарем (1:3)

Відзначимо, що саме через жовту картку, отриману у тому епізоді, Денис Попов пропустить наступний матч киян у чемпіонаті проти Олександрії 7 червня.

“Момент зі Степаненком, після якого суддя скасувала гол Сидорчука? На мій погляд, курйозний момент. Порушень правил з мого боку не було. Дотик був, але, звичайно, не такий, як все вийшло в підсумку з боку Тараса. Не буду нічого говорити і коментувати з цього приводу. У нас є фахівці, експерти, які все придумають», — заявив Денис Попов. Приємно, що після двох місяців поновився чемпіонат. Але, на жаль, в грі з Шахтарем у Динамо негативний результат. Це найгірше враження від рестарту чемпіонату. Більше додати нічого, адже всі бачили гру. Нам хотілося порадувати і вболівальників, і президента клубу, який був на трибуні. Не вийшло».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Нагадаємо, що головний арбітр матчу Шахтар Динамо Катерина Монзуль, скориставшись системою VAR, не зарахувала гол Сергія Сидорчука через порушення правил з боку Попова, який долонею зачепив обличчя Степаненка. За цей фол центрбек Динамо отримав жовту картку. Відзначимо, що це попередження стало для Дениса 4-м у чемпіонаті. Таким чином, він не зможе допомогти біло-синім у недільному матчі з Олександрією.

Нагадаємо, що Попов у цьому сезоні зіграв 12-ти матчах, у яких забив один м’яч. Динамо після 24-го туру посідає 4 позицію з 46-ма очками. Така ж сама кількість залікових пунктів у Зорі та Десни.

Молодь б’є Булеца у трійці найкращих гравців тижня

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.