Успішний тренер молодіжних збірних Грузії шукатиме у Львові ігровий баланс

Георгій Цецадзе, який замінив Єгіше Мелікяна на посаді головного тренера Львова розповів про свою тренерську філософію. Нагадаємо, в останньому матчі УПЛ під керівництвом Мелікяна львів’яни поступилися Маріуполю (0:3), після чого вірменський фахівець пішов у відставку

Як повідомляє офіційний сайт клубу, до цього 45-річний грузинський фахівець працював в клубі Сабуртало. Також в Грузії Цецадзе очолював Ділу, Локомотив і Самтредіа, з якою у 2017 році виграв чемпіонат Грузії.

Працював Цецадзе і в збірних своєї країни. Приміром, молодіжну збірну Грузії (U-21) очолював з 2017 по 2018 рік. А з національною командою U-19 у 2013 році навіть виходив у фінальну частину чемпіонату Європи.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

“Я не звик до таких результатів, — говорить коуч Георгій Цецадзе. — Будемо намагатися виходити зі складної ситуації і набирати максимальну кількість очок. Моя команда буде грати в атакувальний футбол, але це не означає, що оборона залишиться відкритою. У сучасному футболі баланс — це найголовніше.

Будуть стратегічні моменти, на які ми зробимо ставку. Про це потрібно розмовляти, але це займе дуже багато часу. Я можу сказати, що наша команда буде грати у видовищний футбол. Це допоможе здобути необхідний результат. Всі будуть говорити, що ФК Львів грає в хороший футбол.

Відзначимо, що у 28-му турі Львів зустрінеться з Карпатами. Гра пройде 27-го червня о 17.00.

Молоді, та ранні Ярмолюк потрапив до десятки наймолодших дебютантів Прем’єр-ліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.