Маріуполь з голом Кащука впевнено переграє Львів

У  п’ятницю відкривалася програма 27-го туру Прем’єр-Ліги. Маріуполь приймав ПФК Львів. Відзначаємо появу у стартових складах команд трьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася перемогою Маріуполя (3:0). Один із м’ячів у свій актив записав 19-річний Олексій Кащук

Олександр Бабич з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Віктора Корнієнка та 22-річного нападника Дмитра Топалова. У резерві залишилися: 22-річний голкіпер Артем Поспєлов, 21-річний нападник Андрій Кулаков, 19-річний півзахисник Олексій Кащук та 21-річний півзахисник Микита Петерман.

Єгіше Мелікян довірив місце у складі 21-річному нападнику Назарію Ничу. У запасі залишився 19-річний півзахисник Велвес.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На перших хвилинах було багато боротьби і невимушених помилок. На 4-й хвилині першого удару у матчі завдав Чурко, проте м’яч пролетів повз ворота. На 5-й хвилині господарі відкривають рахунок: після прострілу Полегенька Фомін у дотик відправив м’яча у сітку. 1:0. Чудова комбінація у виконанні азовців.  За 15-ть хвилин матчу у Львова не було жодного моменту, підопічні Бабича виглядали солідно. На 17-й хвилині гості завдали першого удару по воротам, проте молодий Нич пробив надзвичайно неточно. На 21-й хвилині він ще й отримав попередження. На 24-й хвилині м’яч після удару Горбунова пролетів у лічених сантиметрах від воріт Сарнавського.

Перша половина тайму пройшла за повільного темпу. Господарі після швидкого забитого м’яча не форсували подій, а у гостей взагалі нічого не виходило в атаці. На 27-й хвилині після ідеальної передачі Мишньова Руслан Фомін увірвався у штрафний, обіграв Сарнавського і забив у порожні ворота. 2:0. Фантастична реалізація моментів у досвідченого нападника. На останній хвилині тайму м’яч після удару Бопесу влучив у руку Полегенька, проте арбітр Труханов проігнорував цей епізод.

У підсумку, перший тайм закінчується за комфортної переваги Маріуполя. Львів’яни виглядали надзвичайно слабко і азовці без надзусиль забили два м’ячі.

На 47-й хвилині після прострілу Бопесу удар Нича заблокували захисники. Гості з початком другого тайму кинулися відігруватися, провели декілька атак, проте нічим особливим не запам’яталися. За 20 хвилин другого тайму команди не створювали моментів. Маріуполь впевнено діяв за рахунком, а Львів своєю грою доводить, що команда закономірно знаходить на передостанньому місці. На 62-й хвилині замість Нича у гру увійшов Велвес.

На 64-й хвилині замість Чурка у гру увійшов Андрій Кулаков, а замість Топалова — Олексій Кащук (на фото). На 68-й хвилині з вигідної позиції вище воріт пробив Кулаков, а на 71-й хвилині з ударом молодого нападника впорався Сарнавський. Активно увійшов у гру Кулаков. На 72-й хвилині удар Яковеллі заблокував Корнієнко. На 80-й хвилині удар Алваро з легкістю взяв Гальчук, а через хвилину Приймак пробив вище воріт. Гості намагалися скоротити відставання у рахунку, але у них мало що виходило.  На 90+3 хвилині після передачі Яворського Кащук реалізував вихід один на один. 3:0.

Після 27-го туру у активі Маріуполя 30-ть залікових пунктів і матч у запасі. Команда знаходиться на восьмому місці. У Львова 22 залікових пункти, команда йде передостанньою.

Маріуполь — Львів 3:0

Голи: Фомін (5, 27), Кащук(90+3).

Маріуполь: Гальчук — Яворський, Полегенько, Чоботенко, Горбунов (Дава, 56), Федорчук (Тищенко, 57), Корнієнко (Кирюханцев, 82), Мишньов, Чурко (Кулаков, 64), Фомін, Топалов (Кащук, 65).

Львів: Сарнавський — Люлька, Братков, Гончар, Татарков, Борзенко (Кравчук, 82), Альваро, Богунов (Недоля, 82), Бопесу (Яковеллі, 62), Жонатан (Приймак, 46), Нич (Велвес, 62).

Проштрафився Дубінчак: у 99% випадків маску не знімаю

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.