Дубінчак: у 99% випадків маску не знімаю

21-річний захисник Карпат Владислав Дубінчак прокоментував свою прогулянку містом без маски. За словами молодого захисника він повністю здоровий і вірус переніс безсимптомно. Нагадаємо, що Дубінчак здав позитивний тест на Covid 19 приблизно 17-ть днів тому

«Повинен відреагувати на безліч повідомлень. Фото справжнє. Я був першим гравцем Карпат, який отримав позитивний результат тесту. Я відбув двотижневий карантин вдома, у повній ізоляції. Тільки раз їздив в клініку, щоб зробити новий тест, який показав негативний результат. Другий негативний результат тесту (повторний ПЛР) я отримав вже разом з усією командою. Я повністю здоровий. Вірус переніс безсимптомно», — написав Владислав Дубінчак в Instagram.

«Щодо маски я визнаю свою провину. Але у 99% випадків я її не знімаю. На фото ззаду можна побачити невелику кав’ярню, де ми з дівчиною брали каву. Відійшовши менше 100 метрів, не встигли ще надіти маски назад».

Нагадаємо, вчора Sport Arena повідомляла, що львівські Карпати пройшли повторний тест на коронавірус після відходу на карантин.

Тепер клуб чекає на результати, після яких стане зрозуміло, чи зможуть Карпати провести найближчий календарний матч Favbet Ліги, поєдинок 27-го туру проти Олімпіка, призначений на суботу, 20 червня.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Нагадаємо, через спалах коронавірусної інфекції в клубі Карпати не змогли зіграти з Маріуполем, Ворсклою і Дніпром-1 з моменту відновлення чемпіонату України.

Повідомлялося, що всього в клубі COVID-19 хворіли 13 футболістів. У одних хвороба проходила без симптомів, у інших виявлялися симптоми у вигляді підвищеної температури і втрати нюху.

Підопічні Романа Санжара залишаються головними аутсайдерами УПЛ, займаючи останнє місце з 14-ма набраними очками у 23-х матчах.

Ставка на молодих Дніпро-1 залишає молодих динамівців, і бере ще одного з Карпат

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.