Атлетико із дублем Феліша здобуває найбільшу перемогу в сезоні (відео)

У матчі 29-го туру Ла-ліги Осасуна приймала Атлетико. Гра завершила надзвичайно впевненою перемогою гостей — 5:0. Дублем у цьому матчі відзначився 20-річний нападник мадридців Жоау Феліш

Тренерський штаб Атлетико з перших хвилин довірив місце у складі: 21-річному захиснику Ренану Лоді та 20-річному нападнику Жоау Фелішу.

У складі Осасуни з’явився 22-річний півзахисник Хон Монкайол. У другому таймі у гру увійшов 22-річний півзахисник Первіс Еступінан.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Атлетико активно розпочав гру і на 27-й хвилині гості відкрили рахунок у матчі. Захисники неакуратно винесли м’яч після невдалого удару Коке, і Жоау Феліш з розбігу ледь не порвав сітку ударом із середньої відстані.

На 56-й хвилині знову відзначився молодий португалець. Корреа геніальною передачею вивів Косту на ворота, і той не поскупившись, відкинув м’яч Фелішу. Так португалець оформив дебютний дубль після переїзду до Іспанії.

Після цього господарі посипалися і гравці Атлетико довели рахунок до розгромного. Забивали Льоренте, Мората та Карраско. У підсумку, Атлетико святкує найбільш розгромну перемогу у сезоні.

Чемпіонат Іспанії. 29 тур

Осасуна — Атлетико — 0:5

Голи: Феліш (27, 56), Льоренте (79), Мората (82), Карраско (88).

Осасуна: Рубен — Унаї Гарсія (Начо Відаль, 67), Арідане, Давид Гарсія, Тоні Лато (Еступіньян, 67) — Роберто Торрес, Брашанац (Адріан, 62), Монкайола, Іньїго Перес, Хосе Арнаіс (Рубен Гарсія, 62) — Гальєго (Кардона, 79).

Атлетіко: Облак — Аріас, Савич, Хосе Хіменес, Ренан Лоді — Корреа (Льоренте, 63), Еррера, Сауль (Карраско, 84), Коке — Жоау Феліш (Партей, 69), Дієго Коста (Мората, 63).

Після 29-ти турів у Атлетико 49 залікових пунктів і команда на четвертому місці. Осасуна залишається 11-ою із 35-ма очками.

Згубили перемогу Відбитий пенальті Луніна не допоміг Ов’єдо переграти Депортіво

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.