Орендований хавбек Динамо допоміг Чорноморцю виграти спаринг

Першоліговий Чорноморець на своїй базі провів навчальну гру. Відзначимо, що у ролі арбітра у цьому матчі був головний тренер “моряків” Сергій Ковалець. Зустріч завершилася перемогою “чорно-синіх” — 4:1. У цій грі Ковалець перевірив цілу низку молодих гравців

На стадіоні УТБ в Совіньйоні Чорноморець провів навчальну гру. Двосторонку судив головний тренер «моряків» Сергій Ковалець (асистували Андрій Ущаповський та Олексій Антонов). Це дозволяло Ковальцю оперативно вказувати підопічним на помилки, коригувати їхні дії по ходу тренувальної зустрічі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

В команді, яка грала в чорно-синій формі, виступали: Мирний, Микицей, Долгов, Слінкін, Клименко, Сікорський, 22-річний Владислав Хамелюк, 21-річний Денис Янаков, 20-річні Костянтин Граматік та В’ячеслав Велев, 17-річний Максим Брагару; на заміну виходили: Яловенко, Лиховидько, Авагімян, 21-річний Андрій Штогрін та 20-річний Микита Тітаєвский.

За «білих» грали: Лиховидько, Авагімян, Яловенко, 18-річний воротар Данило Варакута, 19-річний Владислав Клименко, Тітаєвський, 20-річний Олег Соколов, 20-річний Олександр Польовий, 20-річний Олександр Михайліченко, 18-річний Дмитро Плачков, Штогрін; на заміну виходили: 18-річний Валерій Даскалиця, Граматік, Хамелюк, Брагару, Сікорський, 18-річний Ілля Войніков, Янаков.

Фото chernomorets.odessa.ua.

Гра, що складалася з двох таймів по 35 хвилин кожен, завершилася перемогою «чорно-синіх» — 4:1. Голи забивали: Янаков, Клименко (2), Штогрін — Яловенко.

Нагадаємо, що Денис Янаков виступає за Чорноморець на правах оренди, його контракт належить київському Динамо.

Мирова Клуби Першої ліги зіграли спаринг перед відновленням чемпіонату

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.