Молодий хавбек Зорі — найкращий в УПЛ за кількістю ударів

21-річний півзахисник Зорі Богдан Лєднєв є лідером Прем’єр-Ліги за кількістю ударів по воротам. Статистичні дані було надані авторитетною компанією Whyscout

Згідно зі статистикою Wyscout, атакувальний хавбек Зорі Богдан Лєднєв поточного сезону завдав уже 90 ударів по воротах команд-суперниць. У середньому він б’є 4,62 рази за гру, — повідомляє сайт УПЛ.

Для того, щоб оцінити, наскільки цей показник непересічний, зазначимо: наступний у списку «стрільців» динамівець Віктор Циганков має на рахунку 65 ударів. Тобто луганець б’є по воротах у півтора рази частіше киянина.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У сезону 2019/20 років Богдан з’являвся на полі в 23-х матчах, відзначившись 11-ма голами (з них один забито з пенальті). Для хавбека, навіть атакувального, це чудова цифра, тим паче для чемпіонату України, де всі команди вміють грати в обороні.

Характерна риса Лєднєва — сильний удар лівою ногою, завдяки чому він може бити з дальніх дистанцій, зокрема — зі штрафних.

Відзначаємо, й потрапляння до чільної десятки ще одного молодого динамівця, що також грає в оренді: 21-річний півзахисник Сергій Булєца із Дніпра-1 розташувався на сьомому місці.

Поза грою КДК УАФ дискваліфікував Лєднєва на один матч

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.