Гол молодого Матондо не врятував Шальке від чергової поразки

У матчі 33-го туру Бундесліги зустрічалися Шальке та Вольфсбург. Гра завершилася впевненою перемогою суперника донецького Шахтаря у Лізі Європи (4:1). Відзначимо, що м’яч престижу у Шальке забив 19-річний нападник Раббі Матондо

Тренерський штаб Шальке з перших хвилин довірив місце у складі: 20-річним захисникам Озану Кабаку та Хуану Міранді, 19-річному півзахиснику Левенту Меркані, 21-річному Венстону Макенні та 19-річному Раббі Матондо. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний нападник Ахмед Кутуджу та 18-річний півзахисник Малік Тіау.

У складі Вольфсбурга вийшов 21-річний нападник Йосип Брекало.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Шальке, який не знав смаку перемог в останніх чотирнадцяти матчах, прагнув змінити сумну статистику в битві з Вольфсбургом. Але «вовки» з перших хвилин кинулися забивати і ще до середини першого тайму досягли успіху:  Вегхорст виявився найкмітливішим у штрафному суперника і з району одинадцятиметрової пробив повз голкіпера.

Після перерви він записав на свій рахунок дубль, а потім в воротах Нюбеля розписалися  Кевін Мбабу і Жоао Віктор. Гол престижу від Раббі Матондо тільки підсолодив гіркоту поразки гельзенкірхенців і зафіксував новий клубний антирекорд.

Шальке — Вольфсбург  1:4

Голи: Матондо (70) — Вегхорст (16, 56), Мбабу (58), Жоао Віктор (69).

Шальке: Нюбель — Міранда (Тіау, 69), Оципка, Кабак, Кенні (Беккер, 46), Мерджан (Раман, 46), Шопф, Грегоріч (Кутуджу, 65), Маккенні, Матондо, Каліджурі.

Вольфсбург: Кастельс — Понграчіч, Мбабу, Брукс, Руссійон, Шлагер (Герхардт, 76), Штеффен (Жоао Віктор, 67), Арнольд, Брекало, Вегхорст, Гінчек (Мармуш, 83).

Після 33-го туру в активі Шальке 39 очок, команда одинадцята. В активі Вольфсбурга — 49 залікових пунктів і шосте місце.

Набив на медаль Дубль Голанда приніс Боруссії срібло Бундесліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.