Після сьогоднішнього матчу з Панамою на ЧС Шевченко забере у збірної U-20 Луніна

Перша збірна країни продовжує навчально-тренувальний збір у Харкові, готуючись до важких двобоїв відбіркового турніру чемпіонату Європи-2020

Національна команда під керівництвом Андрія Шевченка та його інтернаціонального штабу, зібравшись нарешті у повному складі, продовжила підготовку до відбору на Євро-2020. В його рамках, нагадаємо, українці зустрінуться із командами Сербії (7 червня) та Люксембургу (10 червня).

Поза грою (і загальнокомандними тренуваннями) залишається Андрій Ярмоленко. Під великим питанням участь у поєдинках Марлоса. На цьому погані новини закінчуються.

Ще побачимось Андрій Шевченко вже не розраховує на захисника Леганесу

Всі інші футболісти традиційно весело й охоче працюють у таборі збірної. Знаходять сили пограти у теніс-бол, гольф, переглядали фінали єврокубків.

Миколенко з партнерами слідкує, як Ліверпуль виграє ЛЧ

Учора Шевченко поспілкувався і з журналістами. Зокрема, поділився враженнями від спільних тренувань першої збірної з гравцями молодіжної, якою керує Руслан Ротань:

— Ми планували таку роботу. Такі тренування були важливі в якості підготовки. Хлопці з молодіжки непогано виглядали, деякі навіть зіграли у спарингу проти Дніпра-1. Головним було отримати фізичні навантаження.

Мар’ян Швед у матчі проти Дніпра-1

Додамо, що у тому товариському матчі взяли участь такі гравці молодіжної збірної: воротар Олег Білик (Олександрія), Богдан Мілованов (Спортінг, Іспанія), Кирило Прокопчук (Олександрія) та Артем Козак (Арсенал).

Що ж до найближчих офіційних матчів, то Андрій Шевченко виправив журналістів, які трохи у зневажливій формі висловилися щодо футбольної сили Люксембургу:

— Я не вважаю збірну Люксембургу андердогом нашої групи. Вона завжди влаштовує труднощі будь-якому супернику, особливо коли грає вдома. У складі цієї команди є гарні гравці, і ми це відчули на собі. Недооцінки з нашого боку у виїзному поєдинку з Люксембургом не було. Хлопці правильно відреагували на події на полі й забили переможний м’яч на останніх секундах.

Ми готуємося до двох дуже важких матчів. Так, зараз кінець сезону, є деяка втома, але настрій в команді гарний, є мотивація. Тільки Ярмоленко й Марлос тренувалися з обмеженнями, усі інші готові грати.

З мундіалем Луніну доведеться попрощатися

І насамкінець — найцікавіша, та не дуже приємна звістка для вболівальників, що слідкують за виступами юнацької збірної України на чемпіонаті світу U-20 у Польщі. На запитання, чи слідкує й він, Шевченко сказав, як відрізав:

— Команда пройшла групу, ми вітаємо футболістів. Це було моє рішення — залишити поки що Луніна у складі юнацької збірної. Практика для нього також важлива. Але він зіграє проти Панами, а потім у будь-якому випадку приїде до нас. Більшого ми собі дозволити не можемо.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.