Україна U-19 дізналася суперників на Євро-2024

У Белфасті відбулося жеребкування фінального раунду чемпіонату Європи 2024 U-19. Своїх суперників дізналася і збірна України, яка потрапила до групи А

Збірна України U-19 (футболісти 2005 року народження) дізналася суперників у фінальній частині Євро-2024.

У жеребкуванні фінальної стадії чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років взяли участь господар турніру (Північна Ірландія) та 7 переможців елітного раунду кваліфікації, включаючи збірну України U-19, яку очолює Дмитро Михайленко.

8 команд поділено на 2 групи по 4 команди. По дві найкращі збірні з кожної групи вийдуть до півфіналів.

Збірна України потрапила до групи A з командами: Північна Ірландія, Норвегія, Італія.

Синьо-жовті зіграють 15 липня у матчі-відкритті против господарів турніру – Північної Ірландії, потім зустрінуться з Норвегією (18 липня) і завершать груповий раунд зустріччю з Італією (21 липня).

Матчі фінальної стадії відбудуться з 15 по 28 липня у Белфасті та Ларні. На стадіоні «Сів’ю» у Белфасті пройдуть груповий етап і матч за вихід на ЧС-2025. Арена «Інвер Парк» у Ларні прийматиме матчі групового етапу. На стадіоні «Віндзор Парк» у Белфасті будуть зіграні півфінали та фінал.

Євро-2024 U-19 також є відбором на молодіжний чемпіонат світу 2025 U-20. Запланований матч за 5-те місце, оскільки 5 представників делегуватиме Європа на чемпіонат світу 2025 U-20, що відбудеться в Чилі за участі 24 збірних. До чотирьох півфіналістів ЧЄ приєднається переможець поєдинку між третіми командами груп



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.